Revit for Landskapsarkitekter



Kursarrangør: NTI AS
Sted: Sandvika
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Malmskriverveien 35e, 1337 Sandvika (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 til 15:30
Varighet: 8 dager
Pris: 12.480

3 dagers kurs er for deg som skal modellere lanskap i Revit ved hjelp av Environment for Revit.

Dagens byggebransje fokuserer på BIM, og Environment er en plug in for Revit som tar lanskapsprosjektering fra 2D/3D til BIM. Environment er skapt av landskapsarkitekter for landskapsarkitekter og er derfor tilpasset arbeidsmetoder for design av landskap.

Etter kurset kan du bruke grunnleggende funksjoner i Revit og i Environment, sette opp, importere og linke modeller, konstruere landskapselementer, beplanting og dokumentasjon. Lære å utforme landskap slik at mest mulig informasjon kan utnyttes med hensyn til BIM.

I tillegg til basis innføring i Revit, vil dette kurset gi deg oversikt over funksjonalitet i Environment for Revit. Du vil etter kurset kunne modellere terreng og skape landskap i Revit, ta ut mengder, eksportere landskap til IFC og andre relevante formater. I tillegg vil du lære å produsere nødvendige tegninger og skjemaer.

Ingen forkunnskaper i Revit er nødvendig for å delta på dette kurset. Kjennskap til AutoCAD/Civil 3D vil være en fordel.

Kurset er en kombinasjon av teoretisk gjennomgang og praktiske øvelser. Du vil få utlevert kursmateriell til bruk underveis i undervisningen og etter kursslutt.

På dette 3 dagers kurset vil du lære:

Introduksjon til BIM
Revit – basis opplæring
Koordinering av modeller (Revit, Civil 3D)
Designe topografi, hardscapes og beplanting
Analysere topografi