PEN-200 Penetrasjonstesting med Kali Linux



Kursarrangør: Knowit
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Universitetsgata 1, 0164 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 17:00
Varighet: 5 dager
Pris: 44.999
Neste kurs: 14.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om PEN-200 Penetrasjonstesting med Kali Linux. Inkludert i prisen: Personlig oppfølging under kursets gang, elektronisk kopi av kursmaterialet, ett eksamensforsøk (online) samt tilgang til lab miljøet i 90 dager.

Gull-standarden innenfor penetrasjonstesting:
Knowit Cybersecurity & Law er nå autorisert av OffSec til å gjennomføre kurs og veiledning knyttet til PEN-200 sertifiseringen til OffSec. Vår «PEN-200 Bootcamp» er utformet for å hjelpe interesserte til å forberede seg for den anerkjente sertifiseringen «Offsec Certified Penetrationtester (OSCP)», samtidig som den deltakere vil få nødvendig kunnskap til å kunne gjennomføre egne penetrasjonstester på ett høyere nivå.

Som deltaker på dette kurset vil du, fra en av våre kvalifiserte instruktører, få nok kunnskap og kompetanse til å oppdage og utnytte sårbarheter samt å identifisere andre trusler innenfor cybersikkerhet.

Om Knowit Cybersecurity & Law´s Bootcamp:
Kurset introduserer deltakerne for de nyeste og mest avanserte penetrasjonstestingsmetodene, -verktøyene og -teknikkene gjennom praktisk bruk og læring. Alt under kyndig veiledning fra våre sertifiserte, og erfarne, instruktører. Oppgavene som følger med PEN-200 kurset simulerer en fullstendig penetrasjonstest - fra start til slutt.

Deltakere vil fordype seg i et virtuelt nettverksmiljø hvor bestående av maskiner som muliggjør praktisk trening og øvelse. Kurset følger alltid siste versjon av OffSec sitt sertifiseringsløp for OSCP. I dag betyr det at vi følger 2023-utgaven som, blant annet, har oppdatert innhold rundt Active Directory og metoder knyttet til angrep av webapplikasjoner.

Instruktørledet, med fysisk tilstedeværelse av alle, opplæring for en tilpasset opplæring:
Vår «PEN-200 Bootcamp» ledes av en sertifisert og erfaren instruktør, og tilbys (enn så lenge) ikke digitalt. Det gjør vi får å passe på at alle deltakerne får god oppfølging og det er enklere å ha en interaktiv læringsopplevelse. Ved å ha opplæringen i våre lokaler tror vi det er enklere for deltakerne å stille spørsmål og få umiddelbare svar, noe som bidrar til å styrke forståelsen av kursinnholdet.

Instruktørene vil tilpasse sin undervisningsmetode til å passe deltakerne på hvert kurs, noe som gjør at opplæringen blir svært effektiv og lar deltakere fokusere på de praktiske utfordringene i laboratorieoppgavene. I tillegg gir den fysiske tilstedeværelsen deltakerne en unik mulighet til å bli kjent med likesinnede og skape verdifulle forbindelser og relasjoner som du har med deg etter endt kurs.

Alle våre instruktører er kvalifisert og sertifisert av Offensive Security for å undervise i PEN-200 materialet. De jobber selv som penetrasjonstestere, har flere års erfaring, vil bruke eksempler basert på egne opplevelser og gi mange gode tips og veiledning tilpasset kursdeltakere som jobber mot en OSCP sertifisering.

Målgruppe for kurset:
Pen-200 kurset passer for sikkerhets- og teknologifagfolk som har noe kunnskap og erfaring og som ønsker å ta et stort steg inn i profesjonell penetrasjonstesting, og passer også for erfarne penetrasjonstestere som ønsker å spisse og forbedre egne ferdigheter i søken etter en av bransjens mest ettertraktede sertifiseringer.

Forkunnskaper:
• Studenter som ønsker å delta på Knowit's «PEN-200 Bootcamp» burde ha god kompetanse om nettverksprotokoller (som TCP/IP), samt grunnleggende kjennskap til Linux operativsystem.
• Tidligere erfaring med penetrasjonstesting er en fordel, men ikke ett krav

Språk:
• Instruktørene snakker i utgangspunktet norsk, men alt kursmateriell vil være på engelsk

Kursmateriell:
1) Dersom du ønsker å benytte OffSec's webbaserte løsning er det anbefalt at du har en maskin som har:
• 4 kjerner
• 8 GB RAM
• 50 GB disk plass
• En moderne nettleser som støtter HTLM5

2) Dersom du ønsker å benytte din egen maskin for hosting av den virtuell testlab så anbefales følgende spesifikasjoner:
• 4 kjerner
• 16 GB ram
• 250 GB høy hastigetslagring
• Virtual Box eller VMware ferdig installert på maskinen

Vis flere tilsvarende kurs: