NLP Coach



Kursarrangør: Else Helene Aarsund
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 20 dager

Formålet med utdanningen er å gi studentene en reell forståelse for hvilke faktorer som skaper en unik coaching situasjon og hvorfor coaching er så tiltrekkende og til tider kan medføre store forandringer for den som blir coachet.

Under utdannelsens forløp vil du få kjennskap til en rekke nye redskaper og teknikker som er spesifikke for coaching samtidig som du vil kunne bruke NLP kunnskapene dine på en annerledes måte. Med NLP kunnskaper i bunnen vil du oppleve at du kan forbedre klientens resultat dramatisk. Du kan coache med det samme.

Du vil kjenne deg klar til å coache med en gang du er ferdig med utdanningen. Ja, de fleste starter med coaching av eksterne klienter allerede etter første undervisningsmodul. De fleste som tar coachingutdannelsen har som formål å starte egen coahingpraksis. Og deler av utdanningen tar også opp hvordan man best gjør dette. Andre tar utdanningen for sin egen utviklings skyld. Begge deler er helt legitimt.

En profesjon i sterk vekst:
Coaching handler om å få fram det beste i den som blir coachet. Coaching er en likeverdig relasjon der målet er å hjelpe klienten til å realisere sine mål, ønsker og visjoner. Coachens spørreteknikker hjelper klienten til å komme i gang med prosessen med å få fram det beste i klienten. Coaching kan hjelpe folk i å forbedre sine prestasjoner og øke livskvaliteten. Coachens viktigste redskap er å lytte, observere og skreddersy sin framgangsmåte slik at den passer hvert enkelt individs unike behov.

Denne 20 dagers coachingutdannelsen går videre enn vanlig coaching i det du også lærer deg coaching på identitetsnivå. For mange mennesker er det viktig å finne ut mer om hvem de er. Når vi er her og nå, tilstede med kropp og sjel og forholder oss til livet som er rundt oss så kommer vi i tettere kontakt med hvem vi egentlig er. Du lærer også coaching ut over identitetsnivået. Som mennesker deler vi denne jorden med en rekke andre skapninger, vi deler land, vann, luft, atmosfære. Alt henger sammen.

Coaching frigjør og utvikler. På utdanningen vil du få en dypere forståelse for hvordan du kan bruke disse på en elegant og effektiv måte. Utdanningen gir deg førsteklasses kunnskap om hva coaching er. Utdanningen gir deg teoretisk kunnskap om coaching samtidig som du får praktisk erfaring i hva coaching er og hvordan du er som coach. Du får altså begge perspektiv i det undervisningen er lagt opp med teori som du umiddelbart blir kastet ut i for å se hvordan dette kan anvendes i praksis. I tillegg vil du få erfaring i både hvordan det er å bli coachet og hvordan det er å være en coach på virkelig. Du vil coache dine studiekamerater og du vil bli coachet av dine studiekamerater under hele utdanningsforløpet. Coaching er en prosess som frigjør og utvikler det menneskelige potensialet.

Målgruppe for kurset:
Opptakskrav: NLP Master Practitioner.