Meditasjon og mindfulness



Kursarrangør: Taracenter
Sted: Oslo, Grønland
Oslo
Kursadresse: Schweigaards gate 34a, 0191 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl 18:00 - 19:30
Varighet: 1 1/2 time
Pris: 200

Vi tilbyr kurs i meditasjon og mindfulness. Taracenter formidler mindfulness meditasjon og mentale øvelser, pusteøvelser for nybegynnere og mer fordypende meditasjons teknikker fra tibetansk buddhisme i kombinasjon med kreative metoder.

Innhold:
Ved en målrettet indre fordypning kan du finne svarene og ressursene du trenger for å skape et bedre liv for deg selv og for dine omgivelser. Mandager møtes vi til meditasjon på Taracenter og vi har ulike typer meditasjon og varierer opplegget tilpasset gruppen som kommer.

Litt om mindfulness:
Mindfulness har fått anerkjennelse fra medisinsk, psykologisk og pedagogisk hold som en metode som b.la. kan redusere stress, gi bedre fokus og større følelses-balanse. I Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten har publisert flere forskningsartikler omkring hvilken effekt mindfulness kan ha. Ved Taracenter er vi eksperter på opprinnelig mindfulness fra en østlig tradisjon som kombinerer mental trening, pusteteknikker for avspenning, for mer energi i hverdagen, og enkle yogaøvelser som styrker muskulatur og skaper bedre energiflyt i kroppen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i meditasjon og mindfulness