Magedans - Litt øvet



Kursarrangør: STUDYO
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Rosenkrantz´ gt 7, 0156 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl. 17.30-18.30
Varighet: 10 kvelder
Pris: 1.875

Kurset er for alle som ønsker å danse magedans med stor vekt på god teknikk og vil trene på en skånsom og morsom måte for å bygge opp kjærnemuskulaturen og bedre holdningen og smidigheten i kroppen.

Innhold
Magedans litt øvet passer for alle som har danset magedans før og som kjenner seg sikre på grunntrinnene. På dette kurset setter vi sammen trinnene til kombinasjoner, gjør variasjoner av disse og generelt utføres bevegelsene i et høyere tempo. Målet er å bruke trinnene til i større å grad danse ut i fingertuppene. Vi legger til markeringer og øver på å forstå musikken og de mulighetene den gir oss. Et morsomt parti med gøyale utfordringer! Partiet har en tendens til å variere noe i nivå - så kursholder vil se klassen an, for så å sette sammen et opplegg som passer gruppen som helhet. Koreografien til dette kurset er en leken shaabi. Gled deg til en underholdende time med glimt i øyet!

Målgruppe for kurset
Dette er partiet for de som har deltatt på to eller flere kurs tidligere, og som ønsker utfordring. Trinnenes vanskelighetsgrad økes, og dere lærer en koreografi. Endelig brukes trinnene i sammenheng og det å huske koreografien er fysisk, så vel som mental trening. Gled dere!

Kursmateriell
Anbefalt treningstøy er alltid:
BUKSE- strechy bukse som er lett å bevege seg i.
TOPP- valgfritt, så lenge den er lett å bevege seg i og ikke er alt for vid- jeg er avhengig av å se bevegelsene for å kunne korrigere. Bar mage har man som regel bare når man opptrer.
HOFTER- for å øke bevisstheten, anbefaler jeg at du har med et sjal/ristebelte som kan knytes rundt hoftene.
FØTTER- barbent eller sokker/dansesko- du velger. Selv foretrekker jeg ullsokker for å holde varmen, men dette kan være glatt, så prøv deg frem og se hva som fungerer best for deg!
Det finnes også egne magedans treningsdrakter på markedet. Jeg kan fortelle deg hvor du kan få tak i slike. Det samme gjelder ristebelter, som også kan kjøpes gjennom meg.
Ha alltid med en vannflaske. Husk- du er laget av 72,8vann, og det kan hende du trenger påfyll under treningen!

Eksamen/sertifisering:
Shireen er utdannet pedagog.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Skuffelsen var stor da jeg skjønte da timen plutselig var over, og jeg innså at jeg ikke skulle danse mer den kvelden. Jeg hadde det jo så gøy! Og som om det ikke var nok ble jeg om mulig ennå tristere da jeg kom ut på gata og skjønte at jeg var midt i Oslo, og ikke i Sahara... Magedans er det beste jeg vet!" -Tove, Litt øvet