MaMagedans - Magedans for gravide/barsel



Kursarrangør: STUDYO
Sted: Oslo, Gamlebyen
Oslo
Kursadresse: Østerdalsgata 1, 0658 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl. 14.15 - 15.15
Varighet: 10 dager
Pris: 1.875

Ønsker du å gjøre noe godt for kroppen under graviditeten eller sammen med babyen etterpå? Ta en titt her:

Innhold
Magedans er en ypperlig treningsform både før og etter fødsel. Det er skånsomt, styrker bekkenbunn, mage/rygg og forbedrer holdningen. Vi bruker pusten i bevegelsene og du lærer deg teknikker som er gode å bruke til avspenning. Bevegelsene vi finner i magedans har siden tidenes morgen blitt benyttet av kvinner i sosiale sammenhenger og i ritualer, bl. annet ved fødsel. Vi bruker behagelig musikk i timene i tillegg til mer rytmiske tema som kanskje også vekker dansefoten hos babyen som du kan ha i bæresele om du vil. Klassen avsluttes med uttøying og avspenning.Shireen er utdannet pedagog.

Målgruppe for kurset
Kurset er for alle som ønsker å lære seg magedans fra grunnen i forbindelse med fødsel, eller til å komme tilbake til kroppen etterpå, og vil trene på en skånsom og deilig måte.

Kursmateriell:
Anbefalt treningstøy magedans/arabix:
BUKSE- Stretchy bukse/ om er lett å bevege seg i.
TOPP- Valgfritt, så lenge den er lett å bevege seg i og ikke er alt for vid- kursholder er avhengig av å se bevegelsene for å kunne korrigere. Bar mage har man som regel bare når man opptrer, men det er helt (t)opp til deg!
HOFTER- For å øke bevisstheten, anbefales det at du har med et sjal/ristebelte som kan knytes rundt hoftene. Disse kan også lånes/kjøpes i studio.
FØTTER- barbent eller sokker/dansesko- du velger. Noen foretrekker ullsokker for å holde varmen, men dette kan være glatt, så prøv deg frem og se hva som fungerer best for deg!

Ha alltid med en vannflaske. Husk - du er laget av 72,8% vann, og det kan hende du trenger påfyll under treningen!

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Vi har kursdeltakere som har deltatt på MaMagedans ved flere graviditeter. Det sier vel sitt :)