Kvalitetsledelse - ISO 9001:2015 - nettkurs



Kursarrangør: DNV Business Assurance
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 5.500
Neste kurs: 09.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i kvalitetsledelse - ISO 9001. Kurset gir deltakerne innføring i prinsippene, begrepene og kravene som ligger i ISO 9001:2015 - ledelsessystem for kvalitet.

Formålet med kurset er å gi deltakerne innsikt i hvordan standarden kan brukes for å sikre at man jobber på en systematisk og god måte med sitt eget ledelsessystem. Vi går igjennom mål og hensikt med standarden, innholdet i de spesifikke kravene og deler erfaringer fra hvordan andre selskaper løser disse.

Kurset gir en innføring i følgende elementer uten å gå like detaljert inn i ethvert enkeltkrav:
• Prinsippene for kvalitetsledelse og hensikten med systematisk tankegang
• Hovedkravene i standarden og hvordan disse kan støtte bedriftens prosesser
• Betydningen av systematisk arbeid med kundefokus
• Begrepene ledelse og lederskap
• Hva som kreves for å ta faktabaserte beslutninger
• Hvordan medarbeideres engasjement bidrar til godt arbeidsmiljø, høyt kundefokus og gode resultater
• Systematisk arbeid med leverandøroppfølging
• Hvordan kontinuerlig forbedring bidrar til at bedriften når sine strategiske mål

Merverdi på våre kurs:
Tilgang til kursmateriell med eksklusiv innsikt i datasett fra vår database med millioner av revisjonsfunn fra hele verden
Få gratis tilgang til vårt online selvvurderingsverktøy der du raskt kan implementere og øve på læring, samt måle bedriftens ytelse mot spesifikke ledelsessystemstandarder
ISO 9001 standarden på engelsk er en del av kursmateriellet og kan lastes ned dagen før kurset starter. Den er kun tilgjengelig for nedlastning så lenge kurset varer.

Hva kan du forvente fra kurset?
Kurset gjennomføres som et klasseromskurs hvor deltakerne engasjeres gjennom gruppediskusjoner, case-arbeid og spørsmål fra foreleser. Våre kursholdere har mange års erfaring med bedrifter som sertifiseres etter ISO 9001:2015 standarden og bruker mange eksempler fra ulike industrier i kurset. Du møter andre i samme situasjon som deg selv og vil oppleve at dere har engasjerende diskusjoner, deler erfaringer og hjelper hverandre i å forstå innholdet. De andre deltakerne kan bli dine støttespillere videre dersom du ønsker å bygge et nettverk der du kan dele erfaringer og stille spørsmål.

Målgruppe:
Kurset passer for enhver som trenger å vite mer om innholdet i standarden og hvordan den bidrar til å støtte bedriftens langsiktige mål og daglige drift. Det er ingen krav til forkunnskaper.


Bedriftsinternt kurs:
Alle våre kurs tilbys som bedriftsinterne kurs. Ta kontakt med oss så finner vi beste løsning for deg og din bedrift.