Kurs i vippeløft inkludert Wimpernwelle startpakke - Bedrifter



Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 6 timer
Pris: Avtales

Kurs i deres salong / hjemsted: om ønskelig kan jeg som regel holde kurs i din salong / på ditt hjemsted, kurset må da være av en viss størrelse. Når jeg kommer til dere er det et krav at dere bestiller og betaler for både reise og opphold - i samråd med kursholder.

Innhold
Kurset er et intensivkurs og går over 6 timer med 3 modeller. Av teori går jeg igjennom hvordan nøyaktig legge opp vipper for et godt vippeløft, påføring av produkter og valg av behandlingstid, fargelære, blanding av farger, hygiene, klargjøring av modellen, etterarbeid og -pleie.

Vi jobber i 6 timer, men vil være tilgjengelig for oppfølging i etterkant av kurs via tlf eller via web. Dette kurset vil ha en praktisk tilnærming til vippeløft, men med noe teori. Jeg har lang erfaring innen vipper og bryn og har et godt håndlag og god estetisk sans. Jeg har tatt min fagutdannelse via hudpleieakademiet as.

Dette kurset er beregnet til 1 person. Hvor du får spesialundervisning og tett oppfølging på ditt praktiske arbeid i alle timene av kurset.

Du blir også fulgt opp i ettertid ved behov. Du kan ringe, sende bilder, sende melding etter kurset og du vil få svar og oppfølgning. Du får trening på ekte modeller under kurset.

Etter kurset vil de fleste kunne jobbe på egne kunder, men som mennesker er vi forskjellige, det kan derfor være at du trenger å øve ett par ganger på modeller på egenhånd etter kurset før du tar betalende kunder. Tryggheten på eget arbeid kommer med øvelse og erfaring.

Startpakke: Wimpernwelle power pad kit (20 kunder) kr 1.426, - eks mva
• Ww-binacil farge svart. Kr 87,- eks mva.
• Ww-binacil hydrogen peroxid (50 ml) kr 142,- eks mva.
• Ww-øye make up fjerner (50 ml) kr114,- eks mva.
• Bb-dolly lash lift silicon pad medium (m) 10 pads kr 82, - eks mva
• Alle produktene inkludert flere str på bb-dolly lash lift silicon pads kan bestilles på www.norliner.no

Eksamen / sertifisering:
Du får diplom etter kurset.

Bestilling og betaling:
Du kan enten melde din interesse for dette kurset ved å ta kontakt med meg på telefon 41 42 84 58. Så fort vi har en avtale med deg, sender jeg deg en faktura som du må betale i god tid før kurset. Beløpene for både startpakke og kursavgift må være på vår konto før du kan delta på kurset.

Bruksanvisninger:
Du vil få tildelt på kurset en lære brosjyre som du bruker i din praktiske hverdag.

Vis flere tilsvarende kurs: