Vi tilbyr introduksjonskurs til revisjon - 2 moduler som nettkurs. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Innhold:
Dette er et kurs for deg som ønsker en innføring i revisjonsprosessen. Våre erfarne foredragsholdere guider dere gjennom revisjonsprosessen trinn for trinn. Vi tilstreber stor grad av involvering og vi har flere praktiske øvelser, hvor deltagere deles i grupper i breakout rooms. Dette er et svært godt kurs for den som ikke har anledning til å reise og delta på vårt praktiske revisjonskurs.
Agenda:
• Planlegging og ledelse av et revisjonsprogram
• Gjennomgang av revisjonsprosessen
• Kommunikasjon og revisjonsmetodikk
• Utarbeidelse av sjekklister
• Rapportering og oppfølging av tiltak
• Formulering av avvik
Målgruppe for kurset:
Kurset er rettet mot personell i matbransjen som har som oppgave å lede, delta eller gjennomføre interne revisjoner, leverandørvurderinger, hygienerunder, eller annen form for inspeksjon eller vurdering av ulike system for mattrygghet. Kurset passer også for tilsynspersonell som ønsker å lære revisjonsteknikk.
Eksamen / sertifisering:
For å motta kursbevis må du delta på begge moduler