Info webinar - om styrekonsulenten en ny ressurs for virksomheten



Kursarrangør: Styreforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 45 minutter
Pris: Gratis

Vi tilbyr gratis info webinar om styrekonsulenten - en ny ressurs for virksomheten. Styrekonsulent er i utgangspunktet en rolle og en betegnelse vi i Styreforeningen har innført for ca. 20 år tilbake.

Kursinnhold:
Etter hvert har begrepet blitt mer vanlig, og våre medarbeidere utøver roller som styrekonsulenter løpende i en rekke selskaper fra Styreforeningens side. En styrekonsulent bistår virksomheter, konsern og / eller grupperinger med oppgaver, utfordringer, konflikter og muligheter knyttet til styrearbeid, eierskapsforvaltning eller andre styrestyrte ansvarsområder.

En styrekonsulent kan "komme inn" med sin kompetanse for å være med å løse kortsiktige eller helt konkrete faglige utfordringer, være sparringspartner for styret forøvrig, for eierne, for en eierpart eller i samspillet mellom styret og daglig leder. En styrekonsulent kan typisk også være en konsulent for alle selskaper, og dets styremedlemmer innenfor en kjede, - et konsern, - eller en gruppering.

Med "styrestyrte ansvarsområder" mener vi de operasjoner og oppgaver et selskap har å utføre som ligger under styrets organisatoriske ansvar - og som styret skal kontrollere og følge opp. Dette informative webinaret forklarer og eksemplifiserer styrekonsulentrollen for deg / dere som vurderer å engasjere en styrekonsulent på mer langsiktig basis, eller for å få tilgang til utvidet kompetanse i kortsiktige faser, herunder i faser, prosjekter eller situasjoner dere ikke har vært inne i tidligere.

Link til kurset:
Dagen før kursdato kl 11:00 mottar du påminnelse og link til kurset som leveres via Teams - alternativt - via Zoom. Dersom du mot formodning ikke har mottatt kurslinken pr. epost 1 time før kursstart - bør du sjekke ut din spamboks - alternativt kontakte oss på: post(at)styreforeningen.no / Telefon: 22 99 77 00 for å få link tilsendt på nytt.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker info webinar om styrekonsulenten - en ny ressurs for virksomheten

Vis flere tilsvarende kurs: