Grunnleggende klatrekurs - ledsikringskurs



Kursarrangør: Sarpsborg Klatreklubb
Sted: ABB-bygget
          Østfold, Sarpsborg
Kursadresse: Vestengveien 40, 1725 Sarpsborg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5-6 timer
Pris: 1.100

Vi tilbyr grunnleggende klatrekurs - ledsikringskurs. Dette er et grunnleggende klatrekurs for å bygge på topptaukortet og gjøre en kompetent til å gå opp til brattkort prøven. På Sarpsborg klatresenter gjennomføres det Led kurs hver mnd for de med topptau kort.

Kurset varer i 5-6 timer og gir deg muligheten til å gå opp til Brattkortprøven. Samtidig vil man få med 1 mnd sentermedlemskap hos oss ikludert i kurset.

Hva er sikringskursene?
Sikringskursene gjør deg sikket til å kunne sikre på sportsklatring eller veggklatring. Kursene er sikkerhets krav fra NKF for å kunne bedrive selvstendig klatring på innendørs anlegg.

Ledsikringskurset
Forutsetter at du har topptaukurset og har sikret i hvertfall 2 uker på topptau. Dette er et vesentlig mer avansert kurs når det kommer til risikovurdering og sikringsarbeidet. Her skal man lære å sikre klatrer i sportsklatring, hvor klatrer har tauet på bakken og må soloklatre opp veggene og klippe sikringen inn i ankerpunkter oppover veggen, samt feste topptau på sikker måte. Som sikrer er det du som har ansvaret for at dette foregår på rett og forsvarlig metode. Etter endt kurs vil du hos oss få 1 måned sentermedlemskap, fri tilgang til klatresenteret og brattkortprøven inkludert!

Målgruppe for kurset:
Krever at deltaker har topptaukort!

Vis flere tilsvarende kurs: