Grunnkurs i Midjourney - Digitalt



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 leksjoner
Pris: fra 375

Lag ditt neste bilde med kunstig intelligens! Lær hvordan med grunnkurs i Midjourney.

Innhold:
Vil du lære hvordan du kan lage fantastiske bilder og kunstverk med kunstig intelligens?

Midjourney er en AI-kunstgenerator som lar deg lage vakre kunstverk ved å skrive inn en tekstbasert beskrivelse av bildet du vil lage.

Du kan bruke din egen fantasi, eller etterligne stilen til ulike kunstnere. Du kan også bruke dine egne referansebilder for å inspirere AI-en.

Fotograf Gjermund Dammen viser deg praktisk og enkelt hvordan du kommer i gang med Midjourney, og hvordan kan bruke det til å uttrykke din kreativitet.

Siden du får tilgang til Midjourney via plattformen Discord, så kan du bruke det overalt hvor du har Discord – som for eksempel på en iPad i sofaen hjemme, eller på mobilen når du sitter på bussen.

Høres det spennende ut? Bli med og oppdag den magiske verdenen av AI-kunst!

Dette grunnkurset i Midjourney passer for alle, og du trenger ingen forkunnskaper. Du som jobber med design og grafikk, eller har behov for dette til bedriften din, vil kanskje bli ekstra inspirert av å ta dette kurset.

Dette lærer du:
- Hvordan få tilgang til og ta i bruk Discord og Midjourney
- Funksjoner og muligheter i abonnementspakke
- Hvordan skrive prompts
- Hvordan bruke seeds til å lage nye bilder

Kursekspert: Gjermund Dammen
Gjermund Dammen har jobbet som fotograf med eget fotostudio sentralt på Tynset, siden 2004. Han har undervist i foto i flere år, som fast ansatt lærer på videregående skole i medier og kommunikasjon. Han har jobbet som lærer i analog fotografering og mørkeroms fremkalling på folkehøyskole, og har holdt kurs i både foto, video og markedsføring for bedrifter, kommune og privatpersoner. Gjermund har også jobbet som journalist i avis og har jobbet i reklamebyrå med både foto og design. I dag jobber han fulltid som fotograf i eget firma, og jobbet med portrett og familiefoto, bryllup, reklame og eiendomsfoto. Gjermund har en Bachelorgrad i kommunikasjon fra Edith Cowan university i Australia, med hoved fokus på fotografi og video. Han har også en praktisk Pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Nord Trøndelag, pluss data og media utdanning fra Høgskolen i Hedmark.