Guidet tur i dobbel kajakk - Etter avtale



Kursarrangør: Kvåleskajakk
Sted: Dale i Fjaler
          Sogn og Fjordane, Førde
Kursadresse: Dale
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 timer
Pris: Fra 790

Kom og bli med på ein 3 timars guide tur i vakre omgjevnader på Jølstravatnet og Kjøsnesfjorden med sine høge fjell og brear i Astrups rike! Jølsters natur har unike og spektakulære kontrastar, og å sjå den fra kajakken er er ein heilt unik opplevelse.

Innhold:
Guiden møtar deg ved basen på Skei i nærleiken av Thon Partner Hotel Skei. Her får du nødvendig instruksjon og tilpassa utstyr for turen. Denne turen blir gjennomført på tre timer, og er tilpassa deg som ynskjer å prøve kajakk eller for deg som har padle litt kajakk før. Undervegs vil du også bli bedre kjendt med området rundt Jølstravtnet og Kjøsnesfjorden. På alle våre turar brukar vi stødige dobbelkajakker. For deg som har våttkort eller tilsvarande kan bruke enkel kajakk.

Alle deltakarane får nødvendig utstyr, dette inkluderer redningsvest, spruttrekk og padleåre. Komfortable fritidsklær passar best til denne turen. Om det skulle være litt vind eller regn, anbefaler vi ei vindtett og vanntett jakke. Ta gjerne også med skifte då du kan bli litt våt.

Ta gjene kontakt om tidpunktet ikkje passer, vi setter ofte opp fleire turar etter ønske. Private turar arrangeres også etter ønske. Man må være svømmedyktig for å delta. Barn frå 6 år er velkomne til å delta på turen saman med ein voksen.

Inkludert:
Alt kajakkutstyr er inkludert! Du får låne kajakk, åre, redningsvest, spruttrekk, våtdrakt og våtsko.

Krav til deltakar:
• Svømmedyktig/trygg i vatn.
• Over 6+ år.
• Gyldig reiseforsikring.

Priser:
• Voksen (16+ år): NOK 790
• Famile 2+2 (6+ år): NOK 1 995
• Famile 1+1 (6+ år): NOK 995

Vis flere tilsvarende kurs: