Gøy med søk, nesearbeid, smeller og markering som aktivisering



Kursarrangør: Hundesenteret AS
Sted: Hundesenteret AS (parkering på baksiden av låven)
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Tillerbruvegen 131, 7092 Tiller (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl 18:00 - 19:30
Varighet: 6 uker
Pris: 2.400

Vi tilbyr kurset Gøy med søk, nesearbeid, smeller og markering som aktivisering. Hunden bruker 1/3 del av hjernen sin til å søke også i hverdagen, men på dette kurset skal hunden lære å søke etter det vi ønsker, nemlig lukten den blir presentert, og ignorere andre forstyrrende lukter.

Innhold:
Det er vi mennesker som må lære oss å tolke hundens signaler, og lære hunden å vise oss når den har «treff» ved å markere tydelig.

På kurset bygger vi opp hundens motivasjon for å søke etter bestemt lukt, så at hunden jobber fordi den har lyst å finne! Søk er en aktivitet som vil styrke hundens selvtillit samtidig som det utvikler samarbeidet mellom hund og fører og det fungerer godt som mental trening.

På dette kurset vil vi fokusere på å utvikle et godt samarbeid, hunden får vare nysgjerrig, og den får løse problemer selvstendig. I løpet av kurset vil vi fokusere på å utvikle hundens søk og markering uansett grunnkunnskap.

Dette kurset passer for både deg som er nybegynner og for deg som vil utvikle spesialsøk og frysmarkeringen. Kurset passer for alle hunder. Instruktørene på dette kurset er Inggunn og Sebastian.
Velkommen til kurs!

Målgruppe for kurset:
Kurset er for deg som vil ha det gøy med forskjellige nesearbeidsoppgaver til hunden din!