Førstehjelpskurs med hjertestarter



Kursarrangør: TS Group
Sted: TS Kompetansesenter
          Telemark, Porsgrunn / Brevik
Kursadresse: Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 3 timer
Pris: 990

Vi tilbyr førstehjelpskurs med sertifisering i bruk av hjertestarter. Hjertestans kan ramme alle, uansett alder og uten forvarsel. Ved å ha en hjertestarter i nærheten kan mulighetene til å overleve økes med mer enn 50%.

Innhold:
Å bruke en hjertestarter så tidlig som mulig er et godt supplement til hjerte- og lungeredning. Hvert minutt er dyrebart i en slik kritisk situasjon. Kurset holdes av instruktører som til daglig jobber med beredskap og gir deg økt kunnskap og ferdigheter i bruk av hjertestarter i tillegg til godkjent sertifisering. En formell godkjenning til å utføre HLR og å bruke en hjertestarter vil bedre kvaliteten og hjelpen som gis og dermed øke sjansen til å redde flere liv. Norsk Resucitasjonsråd (NRR) anbefaler opplæring minst hvert andre år for å opprettholde gode ferdigheter.

Følgende emner blir gjennomgått:
• Varsling: nødtelefon 2444 og offentlig 113 (medisinsk nødtelefon)
• Hjerte-lungeredning (HLR)
• Sideleie
• Symptomer på hjerteinfarkt
• Symptomer på hjerneslag
• Sertifisering på hjertestarter
• Praktiske øvelser

Kursholdere med mange års praktisk erfaring:
Våre førstehjelpskurs er utviklet av erfarne og velutdannede fagfolk som kan relatere innhold til reelle hendelser og sette deltagerne i stand til å kunne håndtere situasjoner de skulle komme ut for. De blir holdt av instruktører med lang erfaring i beredskap og som har holdt førstehjelpskurs i mange år.

Målgruppe for kurset:
Personer som trenger opplæring i bruk av hjertestarter

Forkunnskaper:
• E-læring må gjennomføres før klasseromskurset. Du vil få tilsendt lisens for innlogging.

Bedriftsinternt kurs:
Vi kan selvsagt skreddersy kurs som passer din bedrift. Kontakt oss for tilbud om bedriftsinternt kurs om våre kursdatoer ikke passer deg og din bedrift.