Flamencokurs - Nybegynner



Sted: Kyrre Texnæs Studio, ved mathallen på Vulkan , Oslo, Grünerløkka
          Oslo
Kursadresse: Vulkan 30, 0178 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: torsdager kl. 16:30 - 17:25
Varighet: 19 uker
Pris: 2.600

Flamenco er for alle som ønsker å vekke sansene, for det vakre med flamenco er at den diskriminerer ingen, flamenco er for alle , alle aldre, alle kjønn, alle kroppstyper og alle nasjonaliteter. Skolen utdanner elevene sine med en solid og informert base. Og det viktigste av alt - DANSEGLEDE!

NYBEGYNNER KURS - Her trenger du lite eller ingen forkunnskaper. I klassene våre kommer du til å lære det grunnleggende innen flamenco-dans, rytme, fot- og arm arbeid, holdning, kroppskontroll og koreografi, samt flamencoens historie og språket vi bruker for å kommunisere oss imellom.

GRATIS PRØVETIME!

HVA TRENGER DU?
Positiv holdning og komfortable klær.

Pedagog: Ingrid Myklebust:
Ingrid er en erfaren danser, koreograf og flamencopedagog. Hennes danseuttrykk er preget av andalusiske signaturtrekk fra Sør-Spania, hvor hun startet sin profesjonelle karriere som flamencodanser. Hun har jobbet med ulike danseformer, men det var flamencoen som ble hennes lidenskap og som tok henne til Spania. I dag er hun etablert i Oslo som aktiv flamencodanser og reiser jevnlig til Spania for å fylle opp med ny inspirasjon og danseteknikk.