En reise i fargenes verden på Storestølen Fjellhotell



Kursarrangør: Storestølen Hotell
Sted: Storestølen Fjellhotell
          Buskerud, Hol
Kursadresse: Strønde 216, 3577 Hovet (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Vi starter tors kl 16 og avslutter søn kl 14.
Varighet: 4 dager
Pris: fra 7.990

Vi tilbyr kurs i en reise i fargenes verden.VI ER VELDIG GLAD FOR Å KUNNE INVITERE AKKURAT DEG TIL EN HELG HVOR FARGENES MAGI FÅR VÆRE I FRI FLYT.

HVOR DU KAN GÅ INN DITT EGET ROM HVOR SKAPERKRAFTEN DIN FÅR UTFOLDE SEG AKKURAT SLIK DU OPPLEVER DEN.EN HELG SOM BARE ER DIN, MEN SOM SKAPES I SAMSKAPELSE MED FLERE SOM VIL DET SAMME SOM DEG.

Disse samlingene har gått fra å være kurs til en helg hvor vi ER. Du er skaperen.Det er ingenting vi kan lære deg som du ikke allerede vet Men vi kan være brobyggere for deg. Så vi er hele tiden tilgjengelig med deg i vår tilstedeværelse. Sammen med Meditasjon, Healingsirkler og Oneness Blessing vil malingen kanskje vise deg litt om hvem du dypest sett er, bak alle begrensningene du har lagt på deg selv. Vi bruker fargene som en nøkkel til å kjenne på følelser. Kanskje få noen svar av det som kommer frem på lerrettet. Og ikke minst… finne fargene våre som den vi er, å la det indre barnet vise deg leken. Vi bruker hender, svamp, pensler og masse annet. Intuitiv maling handler om å være i det som kommer.Du er oppdageren på din reise. Helgen blir til i den energien som vi skaper sammen.

Vi holder alt utstyr som trengs.Beregner 4 lerret pr deltaker. Skulle du trenge mer, har vi med noen for salg. Du tar bare med plastduk til bordet, malefiller og en sprayflaske.Husk maleklær og gjerne sko som du ikke er redd for.

Vi ganske åpne på hvordan dagene blir. Dagene blir til i den energien som vi skaper sammen.

Vi som holder kurset er Grethe Toppe Thunold og Roger Risholm

Litt om Grethe :
Jeg er en godt voksen dame som på livets spennende reise har oppdaget fargene sin betydning i livene våre. Maling har vært en stor del av livet mitt, og jeg har opplevd magien ved å la fargene åpne dører inn til det innerste i meg. Jeg har ingen formell utdannelse til dette, men en boblende glede i å få dele dette videre til flere.
Jeg maler healingbilder og sjelebilder ved siden av å dele fra hjertet, slik som dette.Jeg er også Oneness Blessing giver og Soul Body .

Litt om Roger:
Jeg er en ung mann som på min reise møtte livets utfordringer tidlig, og det viste meg en ny veg til å leve fullt ut mitt sanne jeg.
Etter 3 år på Angelos skolen og 1 års utdannelse som massør, jobber eg i dag som healer og chakramassør .
Etter mange års erfaring i arbeid med chakraene, er det spennende nå å bruke dette som et redskap for å åpne kreativiteten i malingens spennende verden .

Dette inkluderer kurs, utstyr, opphold i 2/3 mannsrom og full pensjon. Mulighet for nydelig vegansk mat om ønskelig. Ved ønske om enkeltrom kommer kr. 300 i tillegg pr natt.
Ved påmelding betales kr 2000 i depositum for å sikre din plass.

Ankomst med bil eller tog. Ved tog ankomst blir man hentet på Ål stasjon.
Vi følger hotellets retningslinjer vedrørende Covid 19.