E-læringskurs om kosmetikk



Kursarrangør: Kiwa Kompetanse
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Nettkurs - start når du vil
Pris: 1990

E-læringskurs om kosmetikk gir en innføring i kravene som gjelder for kosmetikkprodukter. Du lærer bl.a. om viktig dokumentasjon for kosmetikk, slik som sikkerhetsrapporter og produktinformasjonsfiler (PIF), om hvordan kosmetikk må merkes, og om hvilke krav som gjelder for registrering av produkter.

Du lærer om de konkrete pliktene din virksomhet har, avhengig av om dere eksempelvis lager kosmetikkprodukter selv, eller selger produkter som andre virksomheter har laget.

Gode grunner til å ta kurset:
Kurset gir en god innføring i krav du må kjenne til hvis du skal lage og/eller selge kosmetikk. Etter å ha tatt kurset, vil du
• ha oversikt over hvilke krav som gjelder og være bedre i stand til å følge dem opp
• kunne finne ut hvilken rolle din virksomhet har, spesielt om dere har rollen som Ansvarlig Person for kosmetikkproduktene deres eller ikke
• vite hva dere må gjøre hvis dere er Ansvarlig Person, og hva dere må gjøre hvis dere selger kosmetikk uten å være Ansvarlig Person
• kjenne til hvilke krav din virksomhet må følge hvis dere lager kosmetikk selv
• lettere kunne komme i gang med å fokusere på bærekraft i arbeidet med kosmetikkproduktene

Hvem passer kurset for:
Små og store virksomheter som driver med produksjon og/eller salg av kosmetikkprodukter, eller som planlegger å starte med dette.

Gjennomføring:
Dette e-læringskurset inneholder en blanding av tekst, videoer og nedlastbare veiledninger, og kurset kan tas når og hvor det passer deg. Du kan selvfølgelig repetere kurset når du ønsker det.

Kursbevis:
Etter endt kurs får du et kursbevis.

Muligheter etter gjennomført kurs:
Kurset vil gi deg bedre muligheter til å følge opp arbeidet med kosmetikkregelverket i din virksomhet, slik at du kan bidra til at virksomheten overholder alle de nødvendige kravene i regelverket.
Hvis du ønsker ytterligere rådgivning om kosmetikk i etterkant av kurset, eller hvis du ønsker at vi skal skrive sikkerhetsrapporter for dine kosmetikkprodukter, hjelper vi deg gjerne.

Relaterte kurs:
Vi tilbyr flere kurs innen området HMS, bærekraft og kvalitet som kan være relevant for virksomheter som driver med kosmetikk. I tillegg har vi kurs om andre kjemikalieregelverk, og kjemikaliehåndtering.