Dyretolkskolen



Kursarrangør: Sissel Grana
Sted: Hotel Klubben
          Vestfold, Tønsberg
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 år deltid
Pris: 33.820

-Dette er skolen jeg skulle ønske fantes da jeg ville lære dyrekommunikasjon.

Innhold:
Du kan melde deg på og begynne NÅ. Gå gjennom nettundervisningen i ditt tempo, og få personlig veiledning fra Sissel Grana på epost og i samtaler. Om 18 måneder får du kursbevis på at du er dyretolk. Påmelding lenger ned på siden.

Skolen er en nettbasert deltidsskole, som du fint kan ta ved siden av jobb eller andre studier. Det er løpende opptak, du kan begynne i dag. Det er ikke innleveringsoppgaver, prøver eller eksamen. Du lykkes gjennom å være med. Tidligere elever har sagt at de skulle ønske at Dyretolkskolen aldri tok slutt! Flere velger å fortsette til rabattert pris.

I kursportalen finner du enkelt inspirerende undervisning. I tillegg møtes vi noen ganger online for undervisning, spørsmål og svar. Det er alltid mulig å se opptak. Du får lære om dyr og dyrekommunikasjon. Du lærer å meditere, bruke evnene dine og «lese» energier. Vi kommer inn på mange spennende emner som healing, reading, mediumskap, klarsynthet, hjelpere, gode energier rundt oss, og mye mer. Kunnskap og spirituell utvikling går hånd i hånd.

Mange sier det føles som «å komme hjem», da de fant Dyretolkskolen. Endelig fant de mennesker de deler tanker, holdninger og verdier med. På skolen har de funnet venner for livet. Skolen har egen facebookgruppe med et hyggelig fellesskap.

Du får personlig oppfølging av meg. Du kan spørre under liveundervisning og vi kan sende meldinger i kursportalen. Du får også tre gratis privattimer på telefon med meg. Da får du personlig veiledning, og kan spørre om det du vil.

Rabatter: Elever får 20 % rabatt på andre kurs og timer med meg. DATOER FOR NETTUNDERVISNING finner du nederst på siden. Sissel er en fantastisk kursleder, hun gir av seg selv og sine gaver. Man kommer i kontakt med folk som har samme interesse som en selv, og får venner for livet! Anbefaler alle som vil forstå dyr å melde seg på! Elisabeth Johansen, dyretolk. Det er godt for sjelen å være elev på Dyretolkskolen. Kristin K. Ødegård, dyretolk. Meld deg på nedenfor:

Målgruppe for kurset:
Dyretolkskolen er en skole for deg som ønsker å forstå dyrene bedre og lære mer om dyr. Noen går skolen fordi de ønsker å bli dyretolk. De aller fleste deltar fordi de vil lære for sin egen del.

Eksamen/sertifisering:
Kursbevis som dyretolk