CSSLP - Certified Secure Software Lifecycle Professional



Kursarrangør: Experis ManpowerGroup
Sted: Oslo, Tøyen
Oslo
Kursadresse: Lakkegata 53, 0561 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager
Pris: 22.500

Vi tilbyr kurs i CSSLP - Certified Secure Software Lifecycle Professional. CSSLP fokuserer på at utviklere, arkitekter og prosjektledere skal ha den nødvendige ekspertisen til å utvikle sikker software.

Innhold:
Dette skjer ved implementering av autentisering, autorisasjon, reviderbarhet og datasikring i alle stadier av et utviklingsprosjekt, fra design og helt frem til produksjonsoppstart. CCLP er en fremtidsrettet sertifisering som dekker følgende kunnskapsdomener:
• Utvikling av prosesser for sikker utvikling
• Metoder for reduserte utviklingskostnader
• Metoder for reduserte sårbarheter
• Metoder for reduserte leveranseforsinkelser
• Metoder for reduksjon av teknisk gjeld

CSSLP kurset gir en informativ oversikt over hvilke hensyn som må tas og hvilke anbefalte praksiser, metoder, teknikker, teknologier og verktøy som er tilgjengelige for sikker applikasjonsutvikling.

Målgruppe for kurset:
Kurset er rettet mot softwarearkitekter / designere, utviklere, applikasjonssikkerhetseksperter, IT ledere, sikkerhetsadministratorer, kvalitetstestere, software-programledere, prosjektledere, software innkjøpsspesialister og penestrasjonstestere. Kurset kan holdes på norsk etter avtale.

Kursmateriell:
Kursmaterialet er på engelsk

Eksamen / sertifisering:
Engelsk eksamen. 3 timers skriftlig regulær eksamen, ingen hjelpemidler tillatt. Eksamen kan tas når som helst på et hvilket som helst Pearson VUE godkjent testsenter. Eksamensgebyr betales Pearson VUE direkte og er ikke inkludert i kursprisen.

Vis flere tilsvarende kurs: