CANIS Klikker-TRENER-kurs



Kursarrangør: Canis avd Østfold
Sted: CANIS Hundeskole avdeling Østfold
          Østfold, Moss
Kursadresse: Nesveien 320, 1514 Moss (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 4 helger
Pris: 13900
Neste kurs: 31.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Ønsker du å ta treneferdighetene dine til et høyere nivå? Kurset gir deg en grundig innføring i klikker-trening, både i teori og praksis og i løpet av kurset har du muligheten til å bli virkelig god på klikker-trening! Klikker-trener kurset består av totalt 4 helgesamlinger.

Innhold:
Samling 1: 31. AUGUST - 1. SEPTEMBER 2024

I første del av kurset legges det størst vekt på å forme fram nye adferder. Du lærer å bruke fri-shaping og targeting for å forme fram nye adferder hos hunden. Du får også en grundig innføring i grunnferdighetene, positiv og negativ forsterkning og de 4 hemmelighetene for å bli en supertrener.

Samling 2: 9-10 NOVEMBER 2024
I andre del av kurset legges det størst vekt på å lære å sette riktige kriterier i treningen. Sentrale temaer er 80%-regelen, loggføring av trening og å lage gode kriterieplaner. I tillegg fortsetter vi treningen på grunnferdighetene som vi begynte med første helg. Vi går også gjennom forskjellige innlæringsteknikker og strategisk levering av forsterker.

Samling 3: 1-2 MARS 2025
I tredje del er hovedtemaet stimuluskontroll – hvordan lære inn sikre kommandoer. Vi går gjennom de fem trinnene for å få full stimuluskontroll på adferd, og kjører flere praktiske øvinger på dette. Du lærer også å veksle mellom stimuluskontroll og frivillig adferd. I tillegg vil du denne helgen lære om Pavlov som alltid sitter på skulderen din. Mellom den tredje og fjerde helgen skal du også jobbe med en skriftlig hjemmeeksamen.

Samling 4: 10-11 MAI 2025
Fjerde og siste del har hovedtema baklengskjeding – et meget sentralt tema når vi arbeider som klikker-trenere. Vi jobber i praksis både med kjeder som styres av kommandoer og «miljøsignal».

Pensumbøker:
• Klikkertrening for din hund
• Lydighetstrening i teori og praksis

Vi tar forbehold om endringer av kursdatoer. Teoridelen av kurset holdes i våre oppvarmede og hyggelige lokaler og dersom været ikke er på vår side, tar vi den praktiske treningen også innendørs. Praksis og teori flettes sammen slik at både du og hunden din får hjelp til å tilegne dere det vi gjennomgår av teori og praktiske oppgaver. I tillegg får dere hjemmelekser med oppfølging underveis som en støtte i forberedelsene for å bestå både den teoretiske og den praktiske eksamen på slutten av kurset. Det er et begrenset antall plasser på kurset; maks 6 deltakere.

Det er mulig å stå på venteliste dersom kurset blir fulltegnet. Dersom du har spørsmål ta kontakt..

Kursholder:
Dr. Karin Mohn Engebretsen, PhD, MSc, BSc
Hundeterapeut og canis-instruktør, nkk instruktør trinn 1- og trinn 2-bruks og tidligere hundefører i norske redningshunder
Utdannet atferds-konsulent ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU).

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.canis-ostfold.no/kjopsbetingelser/

Vis flere tilsvarende kurs: