Blodsporkurs



Kursarrangør: Gjøvik Hundeklubb
Sted: Breiskallen fotballbane
          Oppland, Gjøvik
Kursadresse: Skolevegen 26, 2827 Hunndalen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fredag 18:30–20:00. lørdag og søndag 09.00-15.00
Varighet: 1 helg
Pris: Fra 1.300

Vi tilbyr kurs i blodsporkurs. Spor er en super aktivitet for alle hunder, uansett rase og alder, -blodspor også! Dette er et innføringskurs som egner seg for nybegynnere eller litt øvede ekvipasjer.

På dette kurset får du en innføring i hvordan legge blodspor, momentene i sporet, hvordan du trener hunden til å følge blodsporet i ulike terreng og vær/føreforhold, hvordan utvikle et godt samarbeide mellom hund og fører. Du vil også få informasjon om blodsporprøver og krav til godkjent ettersøkshund. Kurset tilpasses deltagernes ferdigheter og målsetting.

Etter endt kurs skal du være i stand til å fortsette treningen på egenhånd, og nå målsettingen din, enten det være seg deltagelse på prøver, viltsporchampionat, godkjent ettersøkshund, eller bare en ny og morsom aktivitet sammen med hunden din.

Vi starter med litt teori fredag kveld fra kl. 18.30

Lørdag og Søndag er vi ute i skogen fra kl. 09.00-15.00


Maks 6 ekvipasjer.


Instruktør: Monica Eikrehagen

Har hatt egen hund og vært aktiv i ulike hundesportsgrener siden 1994.

Jeg har trent og konkurrert aktivt med blodspor i over 10 år med Jack Russell Terrier. Har trent frem flere hunder til både norske og svenske viltsporchampionat, prøvevinner på flere blodsporprøver, konkurrerer p.t. i den nye Eliteklassen, kvalifisert og deltatt på NM i Blodspor 3 ganger, senest en 7. plass i årets NM.

Kursmateriell:
Av utstyr trenger du en sporsele, langline, godbiter og en favorittleke.
Utstyr til blodspor for øvrig er inkludert.

Vis flere tilsvarende kurs: