241007 Male kunn med palettkniv med Ingrid Thortveit



Kursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - bak Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 2 mandagskveld 18.00-21.00
Varighet: 6 timer
Pris: 1300
Neste kurs: 07.10.2024 | Vis alle kursdatoer

På dette kurset skal hele maleriet males med kniv, som igjen kan brukes på private prosjekter senere. Vi bruker ulike typer kniver. Du lærer hvordan lage skarpe og duse kanter, for å skape volum på din frukt/grønnsak. Vi jobber med alle mulige fargeblandinger. Skygge, lys og lyseffekt.

7 og 14 oktober Vi Maler med bare palettkniv kan kombineres med flere kurs på mandagskveld
På dette kurset skal vi male en frukt/grønnsak kun ved hjelp av pallettkniv. Olje eller akryl. Mange klassiske malerier hvor det er brukt pensel, har ofte godt av pallettknivbruk, spesielt i lyset (instruktør tipser om hvor det kan brukes på alt fra portrett til landskap) På dette kurset skal hele maleriet males med kniv, som igjen kan brukes på private prosjekter senere. Vi bruker ulike typer kniver. Du lærer hvordan lage skarpe og duse kanter, for å skape volum på din frukt/grønnsak. Vi jobber med alle mulige fargeblandinger. Skygge, lys og lyseffekt. Manipulering av farger og hvordan gi personlig preg. Du tar med den frukten/grønnsaken som inspirerer deg. Dette blir en veldig spennende og kreativ kveld, som passer for både nybegynner og viderekommen.

Litt om instruktør:
Ingrid Thortveit(født 1986) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt fast i Oslo hvor hun jobber som kunstner på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Norge og London, holder hun også malekurs, på samme tid som hun utfører oppdrag, spesielt portrett. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også underviser hun ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Hun holder de fleste kursene i Oslo Malerklubb på Frogner, men reiser også rundt i Norge til andre malerklubber, blant annet Stavanger, Sandefjord og Trondheim. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben. Både tegning og maling.


INGRID THORTVEIT
Artist / Billedkunstner / Kursleder
ved Thortveit ART

Tlf: +47 986 24 640
www.ingridthortveit.com