Visma Enterprise Ressursstyring Bemanningsplan - webinar



Kursarrangør: Visma Software AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 09:00 - 12:00
Varighet: 3 timer
Pris: 3.150

Vi tilbyr kurs i Visma Enterprise Ressursstyring - Bemanningsplan som webinar. Gjennom prosessen med å bygge bemanningsplan, får man et mer bevisst forhold til hvordan man fordeler ressursene i henhold til tjenestebehovet.

Innhold:
Det å bruke god tid til å kartlegge tjenestebehov og bemanningsbehov, er avgjørende for å skrive gode turnuser. Sett fra et økonomisk perspektiv, kan man se konsekvensene av bemanningsplanen i kroner og øre knyttet til timene som legges i turnusen. Gjennomtenkte bemanningsplaner og turnuser bidrar også til å ivareta de ansatte på en slik måte at man som resultat kan få både redusert sykefravær og mindre behov for tilleggsbemanning og overtid.

Sett fra et brukerperspektiv, gir gode turnuser bedre og mer stabile tjenester for brukerne, fordi man har tatt en grundig kartlegging av tjenestebehovet, og tilpasset bemanningen deretter. Målet med kurset, er at deltakerne i etterkant, skal ha tilegnet seg mer kunnskap om bemanningsplan og turnus, og derfra ha et godt utgangspunkt for å skrive veloverveide, faglig gode bemanningsplaner og turnuser.

Det blir gjennomgang av de verktøyene programmet tilbyr knyttet til både bemanningsplan og turnusskriving. Kurset vil gi en innføring i hvordan man bygger en bemanningsplan i programmet med praktiske oppgaver for deltakerne. Deltakerne vil også bli utfordret på bygging av turnuslinjer med rotasjon.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i Visma Enterprise Ressursstyring - Bemanningsplan

Forkunnskaper:
• Forutsetter grunnleggende kompetanse i bruk av programmet enten i form av gjennomført grunnkurs, eller erfaring med programmet.

Kursmateriell:
Alle deltakerne må ha tilgang til kurs- eller produksjonsbase under kurset i tillegg til å se kurset på egen skjerm som følge av at kurset innebærer praktiske oppgaver som skal gjennomføres.