Viljahelg - aktiv jentetur til Geilo



Kursarrangør: Vilja reiser
Sted: Geilo
          Utlandet, Norge
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: 4.450

Vi ønsker å inspirere kvinner til å investere i seg selv – i egen økonomi, helse, energi - og til å ta egne valg. Bli med på en helg med kvinnekraft i fokus!

høydepunkter
• Inspirasjonsdag med Henriette Lien
• Økonomisk-bevissthet og sparetips med Mona Berget
• Trening med fokus på kvinnekraft
• Avslapping og velvære og tilgang til Spa - avdelingen mot tillegg
• Yoga for stressreduksjon
• Fellesskap med andre kvinner

Invester i Deg selv - Viljahelg 2024!
På Viljahelg 2024 får du ny kunnskap, inspirerende foredrag, stressreduserende yoga og kvinnekraftfokusert trening. Du drar hjem full av inspirasjon og med verktøy for å mestre hverdagen og til å ta kontroll over eget liv. Rett og slett som en litt sterkere og tryggere utgave av deg selv!

Inspirasjonsdag med Henriette Lien: Mentalt og fysisk påfyll
Lever du sånn du ønsker? Er du bevisst på hvilken retning livet tar – eller henger du bare med og prøver å følge flokken?

Henriette Lien har reist hele livet, tatt modige valg, og aldri brydd seg om andres meninger. Hennes livsfilosofi er at vi alle må finne vår egen vei. Hun inspirerer oss til å ta vare på oss selv, tro på egen verdi, og leve som vi vil – og skal gjennom helgen gi oss verktøy på hvordan vi skal klare det.

Ved bevisstgjøring av våre tankemønstre og daglige vaner, vil vi øve på tilstedeværelse og det å skru av autopiloten. Gjennom ulike yoga-former, movement, meditasjon og Henriettes teknikker skal vi utfordre egen komfortsone, kanskje oppdage nye sider av oss selv - og viktigst av alt, ha det gøy på veien.
Sikre egen økonomiske trygghet
Selv i et likestilt land som Norge, er det fremdeles store økonomiske kjønnsforskjeller. Personlig økonomi er ofte et tabu blant kvinner – og noe vi ikke snakker om, selv med våre næreste venninner. Dette vil vi endre på!

Mona Berget, en økonomientusiast med 30 års erfaring i ledelse og forretningsutvikling, brenner for å hjelpe kvinner med å bli økonomisk smartere! Denne helgen skal Mona ta hull på økonomi-bobla og gi deg både fakta og verktøy for å skape en uavhengig økonomi, krydret med humor og historier fra virkeligheten.

Er du klar for å investere i egen fremtid og vil du vite hvordan du kan få en "gratis" reise til Zanzibar i 2025? Få svarene på Vestlia.

Prioriter egen helse
Helgen byr også på variert trening, yoga, naturopplevelser og egentid. Helse, natur og livsenergi går hånd i hånd, så det er viktig å finne en aktivitet du liker. Prøv styrketrening med Christin, pust ut på yogamatta og lær om stressreduksjon, kjenn hjertet slå i det du vandrer på turstier med Viljagründer Charlotte eller slapp av og nyt etterlengtet stillhet i hotellets velvære-avdeling. Du velger selv!

Vær ditt eget forbilde
Vi mener at kunnskap og bevissthet gir frihet. Med en helg som har fokus på viktige temaer som helse, økonomi og det å ta bevisste valg– vil vi også bidra til lave skuldre, mestring og økt livskvalitet blant kvinner.

Vær ditt eget forbilde, ta gode valg, og lev slik du ønsker. Bli med på Viljahelg 2024.

Instruktører og foredragsholdere
Henriette Lien
Mona Berget
Christin Kalve

Inkludert:
• Innkvartering i valgt rom
• Daglig frokost
• Middag fredag og lørdag
• Treninger, yoga, aktiviteter og foredrag under hele helgen
• Underholdning
• Fantastisk fellesskap

Målgruppe
Passer for kvinner