Tyskkurs i Wien, Østerrike



Sted: Wien
          Utlandet, Østerrike
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr tyskkurs i Wien. Wien er hovedstad i Østerrike og en verdenshovedstad innen kultur, musikk og romantikk. Byen har et mangfoldig kulturelt tilbud og idéelle og sikre omgivelsene for å lære seg tysk.

Innhold:
Wien er kunsten, kulturens og musikkens by, en turistmetropol ved elven Donau. Wien er en godt utbygd by med undergrunnsbane, trikk og bussnett. Her er lvestandarden er høy, og prisene er forholdsvis lave sammenlignet med Tyskland. Det er et behagelig og mildt klima, og gjennomsnitt temperaturen er rundt 20 - 30°C om sommeren og 0°C om vinteren. Berømte severdigheter som keiserpalasset Hofburg, slottet Schönbrunn, slottet Belvedere,

Ringstraße-avenyens praktfulle bebyggelse, små gater fra middelalderen og torg fra barokktiden. I flere hundre år har Wien vært musikkens by, hvor Mozart, Beethoven, Schubert og Johann Strauß bodde og arbeidet. Wiener Symphonic Orchestra har en lang tradisjon som fortsetter inn i våre dager, og de er ett av de beste orkesterne i verden.

Wien har også Wien Konservatorium, med sine internasjonale prisvinnere og en livlig ung musikkscene, som ActiLingua samarbeider med. ActiLingua Academy ligger sentralt til i hjertet av Wien, og du lærer tysk i små internasjonale grupper på alle språknivå. Undervisningsmetoden gjør at du hurtig lærer å snakke og bruke grammatikken rett. Et språkkurs hos ActiLingua innebærer også et mangfoldig kultur- og fritidsprogram.

Du vil bli kjent med Wien gjennom skolens guidede gåturer i byen, oppfriske dine dansekunnskaper på skolens gratis Vals dansekurs, og i helgene kan du reise med skolen til Mozartbyen Salzburg eller til Baden ved Neusiedlersee. Dette er bare et lite utdrag av fritidsprogrammet. Wien ligger sentralt til og du kan lett besøke andre byer som f.eks Praha, Budapest, Venezia, München eller Berlin dersom du er her over litt lengre tid.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker tyskkurs i Wien

Vis flere tilsvarende kurs: