ThetaHealing Manifestering og Overflod



Kursarrangør: Evelyn floan
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: 3. - 4. april
Varighet: 2 dager
Pris: 4800

I ThetaHeailing så har vi en tro på at vi kan skape det livet vi selv ønsker å leve. Dette kurset er ingen rask vei til rikdom og overflod, men du vil bli bevisst dine blokkeringer og jobbe med blokkeringen dine så du blir i stand til å skape og manifester det livet du slev drømmer om å leve.

I ThetaHealing har vi en tro på at vi tiltrekker oss alt vi har livet igjennom det vi tenker, føler, sier og tror på!

I ThetaHealing®, er konseptet med manifestering å tro at det er mulig å skape noe til det fysiske ved å bruke kraften til Skaperen av Alt Som ER.

Alt vi sier, tenker og gjør er en refleksjon på det vi manifesterer i livene våre. Et hvert valg er tatt ut fra en speiling av det vi velger å skape.

Det vi tenker og sier har direkte årsak til om manifesteringen vår er en fordel for oss eller en byrde. Hvis du konstant sier at du er fattig, vil du være det. Hvis du konstant sier og tenker at du er økonomisk rik, vil du bli det. Det er av ytterste viktighet å ha et positivet tankesett.

Når du skal velge hva du ønsker å manifestere i livet ditt, er den største utfordringen å velge hva du virkelig vil ha. Mange mennesker vet ikke hva de vil ha i livet sitt; derfor får de aldri skapt noe. Andre mennesker tror at livet deres leder dem og at ikke leder seg selv. Disse menneskene går med strømmen og venter, og ser hva som skjer.

Sannheten er at vi skaper vår egen virkelighet og at det er mulig å manifestere det beste verden har å tilby. Men først må du velge hva du vil ha i livet ditt.

Dette kurset er todelt, den ene delen handler om å finne blokkeringene dine, neste del er å omprogrammere tankesettet ditt.

Dette kurset er designet for å lære deg hvordan du kan bruke Theta-hjernebølgen til den høyeste og beste måten til å sikre deg suksess i alle aspektene av livet ditt.


Når vi manifesterer har disse metodene forskjellig effekt:

Når du snakker om det: 30-40% effektivt
Når du visualiserer det: 50% effektivt
Når du er i en Theta hjernebølge tilstand: 80-90% effektiv

Etter kurset vil du være mer bevisst på hva du tenker slik at du blir i stand til å leve mer i harmoni med deg selv. Du vil bli mer bevisst på hva du ønsker deg i livet, hvilke type mennesker du vil omgås, jobb og karriere, finne din retning i livet!

Du kan bruke dette som verktøy for deg selv, og ikke minst på dine kunder og klienter.

For å kunne være med på dette kurset må du først ha gjennomgått:

ThetaHealing Basic DNA
ThetaHealing Advanced DNA
Dig Deeper
You and the Creator

Vis flere tilsvarende kurs: