Thailand, Phang - Nga - Qigong, strandliv og spennende utflukter



Kursarrangør: Vilja reiser
Sted: Phang - Nga
          Utlandet, Thailand
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 17 dager
Pris: 23.800

Våkne opp til lyden av tropiske fugler og nyt en stille morgenstund. Solens fargespill over innsjøen stimulerer sansene og vi møtes for Qigong. Nyt ferien din i et rolig område av Thailand.

Hyttene våre ligger i en vakker hage ved en innsjø, rett i nærheten av en 6 km lang nydelig sandstrand som vi har nesten for oss selv. Det blir en daglig morgenøkt med Qi gong/meditasjon med vår leder Karin Rød. På utfluktene får du bla. besøke et lokalt veveri og en cashewnøttfabrikk. Vi besøker også de tre templer med omvisning og blir introdusert for buddhistisk kultur og levesett.

Høydepunkt
• Qi gong i vakre omgivelser
• Økt kunnskap om Qi gong med Karin
• Thailandsk kultur og mat
• Flotte hytter i vakker hage
• Lokale omgivelser (lite turisme)
• Cashewnøttfabrikk og tempelbesøk
• Stranden

Qi gong
Qi betyr energi eller livskraft og gong betyr metode. Kineserne utøver ofte Qi gong-øvelser i parker på morgenen, vi velger denne gangen Qi gong i Thailand sine lyder av fugleliv i soloppgang og bølgebrus i solnedgang. Biyunmetoden er enkle, rolige øvelser som alle klarer. Rolig trening styrker indre muskulatur, balanse og bevegelighet. Mange opplever en mental ro og bedre tilstedeværelse. Du vil lære et program og få med cd og kompendium som gjør at du kan fortsette hjemme etter turen. Har du kroniske plager, er litt stresset kan det gjøre godt å lære noe nytt i god og varm atmosfære. Vi vil også ha stillhetstrening/meditasjon. Les mer om metoden på www.biyun.no.

Målgruppe
Passer for alle kvinner