Tegnekurs for barn 8 - 11 år - Bekkestua



Kursarrangør: Oslo Kunstakademi
Sted: Bekkestua Bibliotek
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Gamle Ringerisks vei 44, 1357 Bekkestua (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl. 17 - 18
Varighet: 1 helg
Pris: 890

Oslo Kunstakademi tilbyr tegnekurs på Bekkestua Bibliotek. La deg overraske hvor flotte tegninger barnet ditt kan lage på et av tegnekursene med billedkunstneren Maike Sjåfjell.

Det er gøy å tegne!
Barna trenger ikke å ha noen forkunnskaper. Et ønske om å lære mye nytt er den beste forutsetningen til å storkose seg på kurs med Maike og lage flotte kunstverk.
Maike Sjåfjell har undervist over 6000 deltager i tegning og maling og over 250 av sine kurs har hun holdt i regi av Oslo Kunstakademi.
Hun går steg for steg frem for å gi alle stor mestringsfølelse og glede. Maike har en egen evne til å lokke frem de utroligste tegninger i barna hun har på kurs.
Undervisningen foregår på individuelt nivå, der kursopplegget rettes mot den enkeltes ferdigheter og ønske om å lære. Oppgavene gjenspeiler aldersgruppen deltakeren tilhører, og vi legger vekt på mestringsfølelse og leken som er iboende i alle kreative fag.



Kursholder: Maike Sjåfjell - Billedkunstner, designer & gullsmedmester
Kurssted: Bekkestua Bibliotek
Tidspunkt: Onsdager kl. 17 - 18
Pris: kr. 890.-/4 dager

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen fra 8 - 11 år som vil lære å tegne.
Tegnekursene er tilrettelagt for både barn som ikke har noen forkunnskaper innen tegning og også for barn som har deltatt på tidligere tegnekurs.

Kursmateriell:
Tegneutstyr som barna skal ha med seg:
• Fargeblyanter
• Blyant HB
• Viskelær
• Blyantspisser
• Tegneblokk A4 (ca. 180 g)

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Ingrid, snart 8 år, Samuel, 7 år, og Ada, 6 år, har storkost seg på kurs. Trygg og fin kursleder, med en flott pedagogisk tilnærming - omsorgsfull og veldig god med de små. Jeg har meldt barna på videre kurs og har anbefalt kursene videre til barnas venner. Inspirerende dager som har gitt mersmak og tegneglede.
- Mamma til Ingvild og Ada

Hedda, 8 år, forteller at det har vært kjempegøy og koselig på tegnekurs. Og mammaen synes det var stas å se både skapergleden og en fin utvikling i løpet av kurshelgen.
- Monica, mamma til Hedda

Ta gjerne kontakt med kursholderen Maike Sjåfjell.
Alle kurs finner du på hennes nettside: maikesjaafjell.com