Tandemhopping



Kursarrangør: NTNU Fallskjermklubb
Sted: Oppdal eller Trondheim
          Sør-Trøndelag
Kursadresse: Alfred Getz vei 1, 7491 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: fra 3.990

Vi tilbyr tandemhopp. Ønsker du å hoppe tandem, eller vil du kanskje gi bort tidenes gave til en du er glad i? For å hoppe tandem må man være fylt 16 år. Er man under 18, må man ha attest fra foresatte.

Om selve hoppet:
Som tandemelev gjennomfører du et fallskjermhopp med en erfaren tandeminstruktør. Etter et lite kurs blir du spent fast til instruktøren som tar deg med ut av flyet. Man har frittfall i ca. 30 sekunder med hastighet på opptil 200 km/t før tandeminstruktøren utløser fallskjermen. Mens dere henger i skjerm får du være med å styre fallskjermen før dere etter 3-4 minutter lander trygt på bakken.

For å hoppe tandem må man gjennom et tandemkurs, og den som skal hoppe blir da tandemelev. Kurset varer i 15-20 minutter og består av en enkel gjennomgang av hoppet. Kurset gjennomføres rett før man går til flyet.

Målgruppe:
Det trengs ingen spesielle forutsetninger for å hoppe tandem. Vi har imidlertid en vektbegrensning på 95 kg, og krever at tandemeleven er ved generelt god helse. For tandemelever over 70 år skal legeattest fra fastlege eller liknende fremlegges der det fremgår at eleven anses skikket til å utføre et hopp som tandemelev.

Vis flere tilsvarende kurs: