Tandemhopp - Større grupper - Utdrikningslag



Kursarrangør: Skydive Oslo
Sted: Rikssenteret for fallskjerm på Østre Æra
          Hedmark, Åmot
Kursadresse: Nordnesveien, 2460 Osen (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Vi kan tilby en unik opplevelse for større grupper, firmaer, utdrikningslag og andre som ønsker å dele noe spesielt. Tandemhopp hos oss vil være den perfekte teambuildingaktiviteten.

Innhold:
Man deler noe ekstremt man kan snakke om i lang tid etterpå, og som knytter gruppen sammen på en unik måte. Vi kan håndtere opp til 50 tandem på en dag. Vi har grupperabatt for tandem med video og for tandem med video og bilde, for grupper fra 6 personer og større. Avhengig av generell etterspørsel kan vi vurdere ytterligere rabatt ved grupper på over 20 personer. For gruppereservering trenger vi, avhengig av størrelsen, god tid på forberedelser. Men skulle man komme på at man har lyst til dette i siste liten er det alltid lov å ta kontakt. Send en forespørsel, den må inneholde antall som skal hoppe, dato og klokkeslett.

Vi fakturerer depositum tilsvarende 1000,- pr. hode.

Krav til deltager:
• Du må være minst 16 år gammel, og dersom du er under 18 år må du ha skriftlig tillatelse fra begge foreldre / foresatte.
• Hvis du er du over 70 år må du ha en helse-/legeerklæring som du fremviser før hopping
• Du må ha normalt god helse. Du må signere en egenerklæring. Dersom du ikke kan signere med god samvittighet her må du ta en egen legesjekk.
• Du kan ikke veie mer enn 95 kg.
• Du kan ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler (nulltoleranse).
• Dersom du gir et tandemhopp i gave, så må den som mottar gaven vite om dette minimum 48 timer før hoppet skal utføres. Årsaken til dette, er at han / hun skal få tid til å tenke seg om for å finne ut om dette er noe han / hun ønsker å gjennomføre.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker et tandemhopp

Kursmateriell:
Bekledning og utstyr:
Under hoppet får du låne hoppdress, hansker, hjelm og briller. Under hoppdressen bør du ha på deg klær som er lette og ledige. Tidlig på sesongen kan det være kaldt, og det kan derfor være lurt å ha med seg langt undertøy.

Av fottøy bør du ha sko som støtter opp mot anklene, joggesko er kjempefint. Stiletthæler kan vente til etter hoppet. Løse gjenstander som mobiltelefon, nøkler, lommebok, halskjeder osv. kan det være lurt å legge igjen på bakken, det er utrolig vanskelige å finne igjen dersom det skulle dette av i frittfall!

Foto og video:
Det blir tatt foto og video under hoppet.

COVID-19:
We successfully took all preventive measures in accordance with the Norwegian Government Guidelines, and therefore had a thriving tandem 2020 summer season!

«We will provide updated information upon the 2021 Season – We are very much looking forward skydiving with you!»

Vis flere tilsvarende kurs: