Skanetix trening



Kursarrangør: BalanseAkademiet
Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Torgeir Vraas plass 6, 3044 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl 18:00 - 19:15 eller onsdager kl 16:30 - 17:45
Varighet: 18 ganger
Pris: 2.970

Velkommen til Skanetix trening. En balanserende og helhetsorientert trening bare for kvinner. Styrke – Balanse – Smidighet – Avspenning – Aktiv Indre bevissthet

Om treningen:
I Skanetix slipper du hopp og sprett, pust og pes og får likevel effektiv trening som gir merkbare resultater. Øvelsene foregår i rolig tempo med god oppfølging, og det er lett å følge med.

Risikofritt og naturlig:
Skanetix er utviklet med tanke på helhetlig helse av fagpersoner med bakgrunn innen fysioterapi, yoga, mensendieck, aerobic og dans. Måten vi trener på øker kroppsbevisstheten, lar flere nerver få tid til å reagere slik at resultatene kommer raskere.
Vi avslutter alltid med en god og lang avspenning som slipper spenningen ut av kroppen slik at du blir bedre rustet til å tåle hverdagslivets belastninger. Her er det helt fritt for utstyrshysteri. Bruk løse, ledige klær som du kan svette i, og du trenger ikke sko. De aller fleste trener barbent.

Hva oppnår du?
Fastere kropp – Økt bevegelighet – Sterkere rygg – Bedre holdning – Større kroppsbevissthet – Avspenning – God muskelbalanse

Hvordan?
• Rolig og effektiv trening
• Ingen hopp og sprett
• Personlig veiledning
• Effektive oppstrammingsøvelser