Skal Vi Danse - Selskapsdans - øvet nivå 3



Kursarrangør: Ewa Trela Dans
Sted: 6. etasje
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Christian Krohgs gate 2A, 0186 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandager kl 19:00 - 19:55
Varighet: 8 kvelder
Pris: 1295

Vi tilbyr dansekurs i selskapsdans på øvet nivå 3. Vi konsentrerer oss om å lede og følge samt å leke med musikken. Vi lærer oss varierte sekvenser som kan brukes på dansegulvet. I dette kurset får du kunnskap som du kan nyte av for livet. Dere trenger ikke å ha med partner.

Litt om pardans:
I pardans er det vanligvis en fører og en følger. Enkelt beskrevet er det føreren som inviterer til en bevegelse og følgeren som fullfører den. Alle kan danse som fører og alle kan danse som følger! Disse rollene er på ingen måte kjønnsspesifikke, og det er mange som gjør begge deler. I dette kurset blir du bedt om å velge mellom å føre eller følge.

Litt om selskapsdans:
Selskapsdans består av fem latindanser (samba, cha cha cha, rumba, paso doble og jive) og fem standarddanser (engelsk vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep). Sportsdans er hovedsakelig en konkurransedans, men latindanser og standarddanser danses mange plasser også sosialt, og vårt mål er å lære deg noe du kan bruke i hverdagen din.

Først og fremst er selskapsdans ment som hyggedans som er godt å ha med seg i sosiale lag. Har du lyst til å lære å danse som kjendisene i Skal Vi Danse? I våre kurs får du kunnskap som du har nytte av for livet!

Instruktører: Ewa Trela, Santino Mirenna og Julia Wojszkun

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å danse selskapsdans

Nivå:
• Øvet nivå 3

Forkunnskaper:
• Du må ha erfaring med selskapsdans (eller deltatt på nivå 1 og nivå 2 kurs) for å delta på dette kurset.

Kursmateriell:
Ta med behagelige klær og sko samt en vannflaske og gjerne litt godt humør :-)

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Flinke og hyggelige instruktører. Blir komplisert å være instruktør når det er så ulik kompetanse og danseferdigheter på deltagerne. Kan være behov for en inndeling til for å skille på deltagere som har bakgrunn fra dans og ønsker å utvikle sine danseferdigheter med bedre teknikk, og som i større grad kan utfolde seg på dansegulvet. For mange damer som ikke har dansepartner. Masse lykke til! Har hatt mye glede av å danse med dere. Dere er superflinke!
- Ina H.

Vi var veldig spente siden vi ikke hadde vært på denne danseskolen før. Var annerledes i forhold til det vi tidligere har vært med på. Fikk et positivt inntrykk. Synes det var bra og håper at vi klarer å henge med i fortsettelsen.
- Tove Høyer