STS - High School exchange Argentina



Kursarrangør: STS Education
Sted: Utlandet, Argentina
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Opptak flere ganger i året, ta kontakt.
Varighet: 5 måneder
Pris: 137 500

Velger du et high school-år i Argentina får du en spennende blanding av kulturer og gamle tradisjoner. Og du får virkelig fart på spansken. Dette er et stort og vakkert land med mange ulike landskap og ulike klimasoner. Reise med fly og/eller tog tur/retur er inkludert.

Om Argentina
Det å reise til Argentina er som å besøke hundre forskjellige steder i ett! Det beste er at når du reiser som utvekslingselev med oss får du muligheten til å utforske landet gjennom ulike turer vi arrangerer for deg og de andre utvekslingselevene.

Argentinerne har stor respekt for nasjonale symboler som flagg, nasjonalsangen og escarapela (rosett). Disse kommer du til å se både på skolen og rundt omkring i byene.

Andre typiske argentinske skatter du vil komme over er gauchos (cowboyer), mate (argentinsk te), asado (grillet biff), tango (nasjonaldansen), og dulce de leche (søtsaker som ligner karamell).

High school-systemet
High school i Argentina er delt inn i to perioder. Den første kalles grunnleggende nivå og er felles for alle skoler og følger en generell læreplan. Etter dette nivået velger elevene en spesialisering eller studieretning. Utvalget av fag avhenger av spesialiseringen.

Noen skoler tilbyr spesielle prosjekter for dem som ønsker å være med, for eksempel workshops i teater og kor, gjenvinning, sosiale prosjekter, økologiprosjekter, fotografering og kunst. Skolen din, som regel en privatskole, avgjør hvilket trinn som passer best for deg.

Fritid i Argentina
Benytt muligheten til å oppleve den fantastiske naturen etter skolen. Nøyaktig hva du kan gjøre avhenger av hva området har å tilby. Det er sannsynligvis også mange steder som er helt annerledes enn hjemme. Bare en liten gåtur med venner i nærområdet kan være spennende i starten.

Glem ikke at når du besøker Argentina, må du prøve tango. Selv om du ikke er en danser, er det er noe du bare må gjøre, i hvert fall én gang. Hvis tango ikke er tingen for deg, har du kanskje lyst til å spille fotball, basketball, volleyball eller turne.

Vis flere tilsvarende kurs: