Prøvetaking workshop - 31. oktober - Moss



Sted: Eurofins avd. Moss
          Østfold, Moss
Kursadresse: Møllebakken 50, 1538 Moss (kart)
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Tirsdag 31. oktober - Moss Tidspunkt: 09:00-15:00
Varighet: 6 timer
Pris: 4900

Vi inviterer til fysisk work-shop i prøvetaking. Det er viktig med gode rutiner og riktig utførelse av prøvetaking for å sikre produksjon av trygge produkter.

Kursinnhold
I denne workshopen vil deltakerne få praktisk kjennskap til hvordan man utfører prøvetaking i kombinasjon med case-baserte praktiske gruppeaktiviteter. Det vil også være en teoretisk gjennomgang av hvordan man setter opp en prøvetakingsplan i henhold til regelverk og HACCP. Viktigheten av representativt prøveuttak vil også gjennomgås. I tillegg blir det demonstrert hvordan man bruker ulike typer utstyr og viktigheten av hygienisk prøveuttak.

Etter gjennomført kurs skal deltagerne kunne:
Etter gjennomført kurs skal deltagerne ha fått opparbeidet seg kunnskap om hvordan man setter opp en prøvetakingsplan og hvordan man praktisk utfører prøvetaking.


Foredragsholder:
Hildegunn Iversen, Senior Fagkonsulent Mattrygghet, Hildegunn har en master i mattrygghet og en doktorgrad innenfor mikrobiologi fra NMBU. Hun har bakgrunn som forsker innen feltet Enterohemorrhagisk E. coli (EHEC) og som konsulent hos Senter for mattrygghet. I tillegg har hun vært bedrifts- og KSL-revisor på oppdrag fra Stiftelsen Norsk Mat.

Heidi Stenbråten, Key Account Manager/ Senior Fagkonsulent Mikrobiologi, Heidi har lang og bred erfaring innenfor mikrobiologi. Hun begynte å jobbe innenfor farmasøytisk mikrobiologi, men skiftet over til næringsmiddelmikrobiologi. Heidi har jobbet i Eurofins siden 2008, og før det jobbet hun på Norges Slakterilaboratorium og på Norsk Matanalyse. Heidi er kundeansvarlig innen hovedsegmentene kjøtt & kjøttprodukter og frukt & grønt.

Link til påmelding:
https://app.checkin.no/event/58694/workshop-i-provetaking-kambo