Post Graduate Certificate in Business Research Methods - nettkurs



Sted: Nettbasert kurs med samlinger i Oslo
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kirkegata 24, 0153 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Oppstart hver dag hele året
Pris: Ta kontakt

Vi tilbyr kurs i Post Graduate Certificate in Business Research Methods - PGCert. Kurset er nettbasert med samlinger i Oslo. Dette programmet er obligatorisk for alle som ønsker å gjennomføre en doktorgrad ved Edinburgh Business School, Heriot-Watt University.

Beskrivelse:
Programmet består av tre metodekurs som må studeres i rekkefølge: Doctoral Business Research 1, 2 og 3. Pre-doctoral-programmet er spesielt designet for studenter som ønsker å forberede seg til opptak til en PhD (Doctor of Philosophy) eller DBA (Doctor of Business Administration) ved Edinburgh Business School eller andre steder. Det er hard global konkurranse om opptak til doktorgradsprogrammene, så det er viktig at du forstår forskningsprosessen og har en tydelig definert forskningsidé før du starter på selve programmet.

Bestått Post Graduate Certificate in Business Research Methods vil forberede deg for dette. Studenter som fullfører Postgraduate Certificate kan søke om opptak til DBA eller PhD ved Edinburgh Business School. Gjennom programmet vil du lære teori og hvordan du skal beherske alle verktøy og teknikker som er nødvendige for å starte på forskningsdelen av en doktorgrad.

Jobbmuligheter:
Postgraduate Certificate in Business Research methods er et studieprogram som primært er tiltenkt de som vil ta fatt på det krevende arbeidet det er å gjennomføre en doktorgrad. Samtidig er programmet en utdannelse i seg selv, og er akademisk plassert over mastergrad. Du vil med gjennomført program ha styrket dine analytiske ferdigheter og være godt utrustet til å gjennomføre og tolke resultater av undersøkelser. Dette er en attraktiv kvalifikasjon for svært mange arbeidsgivere.

Undervisningsform:
Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, hvor du vil. Det er en fleksibel studiemetode, som gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Du kan velge å ta kjerneemnene som undervisningsbasert, som selvstudium, eller som en kombinasjon. Velger du å delta på samlinger er dette svært givende. Alle har med seg gode erfaringer fra tidligere utdanning og praksis, noe som fører til spennende dialoger og meningsutvekslinger som kommer alle parter til gode. Studieløpet ditt er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster, øvingsoppgaver, samt gjennomføring av en skriftlig eksamen i hvert enkelt kurs. Fagstoffet i det digitale klasserommet er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at du lett forstår hva du skal gjøre til enhver tid.

Samlinger i Oslo:
Vi tar forbehold om et minimums antall studenter for å arrangere samlinger. Samlingene arrangeres i Høyskolen Kristiania Nettstudier sine lokaler i Kirkegata 24 - 26 i Oslo. Det gjennomføres to eller tre forelesingshelger pr. fag, avhengig av fagets størrelse. Helgene er intensive med 8 timers undervisning både lørdag og søndag. Undervisningen foregår på norsk, men all litteratur er på engelsk.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettbasert kurs i Post Graduate Certificate in Business Research Methods - PGCert. Programmet passer for alle med mastergrad som ikke har erfaring med forskning på doktorgradsnivå.

Opptakskrav:
• Opptakskravet er en mastergrad

Søknadsfrist og oppstart:
• Hver dag, hele året

Dokumentasjonsfrist:
• Du må sende inn dokumentasjon som bekrefter at du er kvalifisert for opptak i løpet av en måned

Kursmateriell:
Elektronisk pensum er inkludert i emneavgiften. Denne får du tilgang til i læringsportalen. Hvis du ønsker pensumet i permer kan du selv bestille dette direkte fra EBS via email.

Eksamen / sertifisering:
Edinburgh Business School (EBS) arrangerer to eksamensperioder i året; Major diets og Minor diets. Det blir arrangert eksamen på mer enn 350 steder i over 150 land verden over. I Norge er det er mulig å velge eksamensavleggelse i følgende byer: Ålesund, Bergen, Haugesund, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim i major periodene. I minor periodene tilbys eksamen kun i Oslo.

OBS! Vi kan ikke garantere at ønsket sted vil bli innfridd, da det er EBS som setter opp eksamensplan på grunnlag av alle påmeldinger. EBS legger ut informasjon om dette under kommunikasjonsfanen i studentportalen hos EBS. Eksamen avholdes på engelsk, og er en 3-timers skriftlig eksamen.

Vis flere tilsvarende kurs: