Parterapi - Ønsker dere å jobbe med parforholdet?



Kursarrangør: Kalfaret familieterapi
Sted: Eller hjemme hos dere
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Kalfarveien 37, 5022 Bergen (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 60 minutter
Pris: Fra 1190

Bygg et sterkt og varig parforhold. Har du og din partner kjent på konflikter som er vanskelige å løse? Har dere mistet gnisten og en følelse av samhørighet i parforholdet? — Da kan parterapi være løsningen!

Kalfaret familieterapi er et terapitilbud som tilbyr familie- og parterapi. Vårt mål er å hjelpe familier og par med å løse konflikter, styrke relasjoner og oppnå personlig vekst. Våre terapeuter har lang erfaring med å jobbe med familier og par og vi tilbyr en rekke forskjellige terapiformer som kan tilpasses den enkelte familie eller par.

Våre terapeuter har spesialisert seg på å hjelpe familier og par med å løse konflikter, styrke relasjoner og oppnå personlig vekst. De har erfaring med å jobbe med mange forskjellige problemstillinger, som for eksempel kommunikasjon, konfliktløsning, stresshåndtering, selvfølelse og selvtillit.

Vi jobber hardt for å sikre at alle føler seg sett og hørt, og at alle får muligheten til å uttrykke sine tanker og følelser. Vårt mål er å hjelpe familier og par med å finne løsninger som fungerer for dem.

Oppnå positive resultater med Gottman-metoden:
Kalfaret familieterapi bruker blant annet John Gottman sine verktøy for å hjelpe par og familier med å forbedre kommunikasjon, finne løsninger på konflikter og styrke relasjoner. Verktøyene er basert på over 40 års forskning og er designet for å hjelpe par og familier med å identifisere og adressere de underliggende problemene som kan føre til konflikt. Verktøyene er også designet for å hjelpe par og familier med å bygge styrke, tillit og intimitet. Kalfaret Familieterapi bruker disse verktøyene for å hjelpe par og familier med å oppnå et mer kjærlig og harmonisk parforhold.

Gottman Institute har utviklet en metode som kalles "The Sound Relationship House Theory". Denne teorien er basert på fire grunnleggende prinsipper:

1. Bygge et sterkt fundament
2. Kommunisere effektivt
3. Håndtere konflikter konstruktivt
4. Skape en felles visjon.

Disse fire prinsippene er designet for å hjelpe par til å bygge et sterkt og varig forhold. Metoden fokuserer på å identifisere og adressere de underliggende problemene som kan føre til problemer i et forhold, og deretter arbeide sammen for å løse dem. Metoden fokuserer også på å styrke de positive aspektene ved forholdet, slik at par kan bygge et sterkt fundament for fremtidig vekst og utvikling.

Hva tilbyr vi:
Vi hjelper par i ulike situasjoner enten det være seg å finne “boblene” tilbake eller tyngre utfordringer i samlivet. Vår erfaring er at vedlikehold eller forebyggende parterapi har mye positivt ved seg.

Det er viktig å ta grep før brudd er et faktum. Parterapi anbefales for kjærestepar, samboere og ektefeller som har behov eller ønsker om å forbedre relasjonen mellom partene.

Det å forebygge kriser i parforholdet kan være en viktig investering ved å få hjelp til å forstå partneren, komme nærmere hverandre og til å håndtere konfliktsituasjoner på en positiv måte.

Vanlige grunner til å oppsøke parterapeut:
• Kommunikasjonsproblemer
• Utroskap
• Mangel på nærhet og intimitet
• Seksuelle vansker
• Sinne og aggresjonsproblemer
• Fraværende romantikk og lidenskap
• Mine, dine og våre barn
• Fastlåste konflikter
• Kjærlighetssorg
• Ensomhet

Hva koster parterapi?
Våre terapitimer varer i 60 minutter. Prisene varierer ut ifra om man ønsker på vårt kontor i Bergen kr 1190 eller online.