PRINCE2® 7 Foundation - online



Kursarrangør: Bouvet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 10:30 - 18:00
Varighet: 3 dager
Pris: 15.900
Neste kurs: 20.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om PRINCE2® 7 Foundation som onlineundervisning. På dette kurset vil du få en god forståelse for filosofien bak PRINCE2. Du vil lære metodens grunnleggende prinsipper og tema samt de ledelses- og styringsprosesser som tar et prosjekt fra start til mål.

Innhold:
Kurset forbereder deg til sertifiseringseksamen på Foundation-nivå. PRINCE2 (Projects IN Controlled Environments) er en prosessbasert tilnærming til prosjektledelse. Metoden består av syv prosesser som beskriver de aktiviteter som kreves for å styre, lede og gjennomføre et vellykket prosjekt. Beskrivelsen av prosessene veileder prosjektet gjennom hele dets livssyklus, fra oppstart, gjennomføring og leveranse til avslutning.

Grunnleggende prinsipper:
Et mål med PRINCE2 er å tilby en metode som kan tilpasses uavhengig av prosjektets: størrelse, type, organisasjon, geografi og kultur. Dette er mulig på grunn av at PRINCE2 er prinsipp-basert. Prinsippene baseres på erfaring fra faktiske prosjekter som har blitt gjennomført de siste 25 årene.

Tema:
En av styrkene med PRINCE2 er hvordan temaene er integrert. I PRINCE2 er hvert tema nøye utformet for kunne passe til de andre.

Business Case:
• Organisering
• Kvalitet
• Planlegging
• Risiko
• Endringshåndtering
• Status og oppfølging

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om PRINCE2® 7 Foundation som onlineundervisning

Kursspråk:
• Virtuelt kurs undervises på engelsk, med engelsk kursmateriell og engelsk eksamen

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer e-bok, kursmateriell, eksamensvoucher, sertifiseringsgaranti, tilgang til opptak av kurset i 12 måneder.

Eksamen / sertifisering:
Eksamen tas hjemme med online eksamensvakt. Når du har registrert deg hos PeopleCert vil du kunne bestille eksamen i deres portal. Her finner du informasjon om hvordan du gjør det: https://www.peoplecert.org/ways-to-get-certified/olp-guidelines.