Oppsøkende salg - bedriftsinternt



Kursarrangør: Bedre Resultater AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i oppsøkende salg for bedrifter. Det å kunne teknikk uten å ha motivasjon (vilje til å bruke den) skaper sjelden resultater. Vi satser på å gjøre dette så enkelt og jordnært som mulig, slik at man kan kjenne seg igjen i de daglige situasjoner man møter i salg.

Innhold:
Trenger dere økt motivasjon, ønsker å kjenne fremgang eller inspirasjon for å foreta endringer som gir resultater? Kurset gir deg mulighet til å stoppe opp, tenke og få i gang en prosess og fokus som gir resultater. Motivasjon blir gått grundig igjennom, både hvorfor du går på jobb hver dag, men også på hvordan sette seg mål, hva bruker vi tiden på og ikke minst, hva stopper deg i å lykkes!

I salgs delen er det møtebookingteknikk, produktfordeler, kundefordeler, salgsteknikk på hvordan møte innvendinger, hvordan avslutte / close salget, mersalg m.m. som blir gått igjennom. Mange kunder velger også å videreføre treningen med sambesøk og individuell coaching av selgerne. Dette kan avtales individuelt pr. selger i bedriften, evt. for alle, hvis ønskelig.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter - Alle som ønsker å bedre sin motivasjon og salgsresultater. Ansatte og bedriftsledere, nyetablerte eller erfarne.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltager:
Vi har nesten TREDOBLET salget i vår avdeling, og det på i underkant av en måned etter at vi hadde en heldagssamling med Thor Ole. Vår avdeling ønsket råd og veiledning i forhold til motivasjon og salg, og det fikk vi. Thor Ole satte seg godt inn i vår situasjon og gav oss konkrete tips til hvordan vi med enkle endringer kunne øke salgstallene våre. Vi er veldig godt fornøye med det vi sitter igjen med etter denne hjelpen vi fikk.
- Lena Gravdal, Dalane Energisalg AS

I mitt arbeid I Nordic Web Radio og Aller Edge har jeg ved flere anledninger arbeidet med Bedre Resultater AS, I anledning av å booste vårt salg av media reklame, og det gjør de!! Hver gang vi kjørte seanser med dem økte salget betraktelig. De har stor kunnskap om salg uten å overdrive det. Og tilpasser seg det nivået teamet er på og gjennom god kommunikasjon og menneske kunnskap lykkes de med å skape forståelse og få teamet med seg. Hvis du ønsker å øke salget, ring de!!
- Joakim Jansson, Aller Media AS

Vis flere tilsvarende kurs: