Nettkurs i Microsoft Excel: ekspert



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Event / Arrangement
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kontinuerlig.
Varighet: 4 timer
Pris: 349

Dette kurset passer for deg som har tatt vårt viderekommende kurs i Excel, og som nå ønsker å ta et steg videre. I kurset kommer Espen Faugstad til å lære deg å bruke avanserte teknikker og funksjoner i Microsoft Excel.

Utvid din Excel-kunnskap til et ekspertnivå med "Excel: Ekspert", et dyptgående kurs ledet av Espen Faugstad hos Utdannet.no. Dette kurset er ideelt for de som allerede har en solid forståelse av Excel gjennom tidligere kurs og ønsker å utvikle avanserte ferdigheter for å håndtere komplekse dataanalyser og problemstillinger.

Kurset vil dekke avanserte teknikker og funksjoner i Excel, inkludert ulike variasjoner av HVIS-funksjonen, FINN.RAD, FINN.KOLONNE, tekstbehandlingsfunksjoner som SØK og DELTEKST, samt dato- og tidsfunksjoner. Du vil også lære om avanserte oppslagsfunksjoner, matematiske formler og statistiske analyser ved hjelp av Excel.

I tillegg til å lære om avanserte formler, vil kurset veilede deg gjennom bruk av matrisefunksjoner og feilsøking i Excel. Ved kursets slutt vil du ha en omfattende forståelse av Excel på et ekspertnivå, noe som gjør deg i stand til å utføre sofistikerte dataanalyser og rapporteringer.