Nettkurs: Statens reiseregulativ (særavtalen) 2024



Kursarrangør: Sticos AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv vil
Pris: 2390

Statens satser skiller seg fra de skattefrie satsene. Få kontroll på statens satser og regler for diett-, km-godtgjørelse, og andre reiseutgifter.

Det er inngått flere særavtaler mellom staten og arbeidstakerorganisasjonene som i utgangspunktet gjelder for ansatte i staten som er på reiseoppdrag for sin arbeidsgiver. Avtalene har imidlertid stor betydning også for andre som mottar utgiftsgodtgjørelse på reiseoppdrag for sin arbeidsgiver da mange virksomheter også i det private følger statens særavtaler for reiser. Dette kurset sikrer at du er oppdatert i henhold til gjeldende satser og regelverk, både hva gjelder kilometergodtgjørelse og andre reiseutgifter, diettgodtgjørelse på reiser med og uten overnatting og losjikostnader. Både reiser innenlands og utenlands behandles i kurset.

Innhold:

• Kilometergodtgjørelse og andre reiseutgifter.
• Diettgodtgjørelse og losjikostnader.
• Dekning av utgifter til reise og kost utenfor Norge.

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder: Therese Olsson Storøy

Et kurs er personlig, og du vil ha det tilgjengelig i 3 måneder fra kjøp.

Ofte stilte spørsmål om nettkurs: https://www.sticos.no/kurs/nettkurs/faq

Eksamen / sertifisering

Autorisasjon

Regnskapsfører: 2 timer skatte- og avgiftsrett
Revisor: 2 timer skatte- og avgiftsrett