NEK 400 Landbruk - e-læring



Kursarrangør: ExTek
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 2 timer
Pris: 1.850

Vi tilbyr e-læringskurs om NEK 400 landbruk. Målet med kurset er først og fremst å bidra til økt brannsikkerhet veksthus og driftsbygninger i landbruket. Årlig registreres rundt 300 større branner i landbruket, og det anslås at verdier for nær en halv milliard kroner går tapt i disse brannene.

Innhold:
I tillegg kommer de mange husdyrene som blir utsatt for unødvendige lidelser og som går tapt. Undersøkelser utført av Landbrukets Brannvernkomité viser at to av tre branntilløp i landbruksbygg oppstår i elektrisk anlegg eller elektrisk utstyr. Dette indikerer behov for særskilte tiltak. Kurset tar for seg tilleggskravene i NEK 400 Landbruk, bakgrunnen for dem og hvordan de benyttes.

Kurset omhandler følgende emner:
• Dyrevelferd
• Levetidsøkonomi
• Anlegg som tåler driftsforholdene
• Reduksjon av skader og forsikringsutbetalinger

Bestille e-læringskurs:
For bestilling av nettkurs / e-læringskurs, send oss en e-post med navn, adresse, e-post og ønsket kurs. Vi booker deg inn så snart som mulig og du vil da få en e-post med link og koder for å starte kurset.

Målgruppe for kurset:
Rådgivende ingeniører, prosjekterende og / eller utførende installatører, elektrikere, lærlinger, el-kontrollører, el-takstmenn, byggherrer, bønder, maskinleverandører, det lokale el-tilsyn.

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper