Miljøtrening med hest - privatundervisning



Kursarrangør: Aniport
Sted: Sannidal
          Telemark, Kragerø
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 trening
Pris: 1.710

Jeg tilbyr miljøtrening med hest som privatundervisning. Vi bor på gård og tilbyr overnatting for hesten eller opplevelser med hest. Vi har lang erfaring med hestehold. Er hesten din skvetten? Da er miljøtrening noe for deg. Jeg miljøtrener på de mest kreative måter.

Innhold:
Hesten min har blitt så trygg! Jeg kan ri med kostyme, ballonger, ri i all slags vær osv. hesten min bryr seg ikke lenger. Dette kan du lære hesten din også! Kom til meg så viser jeg den hvordan. Kommer du med egen hest, så lærer jeg deg hvordan jeg har miljøtrent min hest. Kommer du uten, så gjør vi dette på min hest. Det blir også teori hvor det kommer mange tips og forklaringer.

Gruppen består av:
Kom alene. Kommer du med flere, må de også betale for kursplassen.

Kursholder: Line Laagasken

Mine kvalifikasjoner:
Jeg har miljøtrent hester i mange år. Jeg begynte med det siden jeg hadde en unghest som var redd for alt. Da jeg kjøpte min nåværende hest så var han også skvetten. Kunne bykse på tur av ingenting. Jeg ønsket en så trygg hest som mulig, så da startet miljøtreningen. Jeg har hengt opp ballonger rundt på tur og ridebanen, ridd med poser og tatt på meg kostymer. Og mye mer!

Hvem det passer for:
Passer for de som har egen hest eller har en hest de passer. Som har problemer med at hesten er skvetten eller at man rett og slett ønsker en trygg hest.

Maks antall: 4 dyr om gangen

Hva du skal ta med:
Ta med mat og drikke. Ta gjerne med hesten din og utstyr, slik at vi kan miljøtrene hesten din sammen.

Vis flere tilsvarende kurs: