Meditasjon og Yoga - Online



Kursarrangør: Moss YogaSenter
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: Fra 200 pr mnd

Vi tilbyr onlinekurs i meditasjon og yoga. Har du behov for å endre fokus og føle mer indre ro og glede? Du er velkommen til å prøve mine ONLINE yoga timer med meditasjon.

Innhold:
Et eksempel på betydningen av stress er at utfordringer som kan stresse oss er en viktig del av det å utvikle seg og strebe etter å bli bedre. Vi utvikler ferdigheter og opplever en strøm av økt energi. Det er en vanlig forventning i det moderne samfunnet at vi skal prestere på ulike arenaer i livet. De som viser god evne til å tåle stress presenteres som sterke vinnertyper. Det er likevel en høy forekomst av uro og stressrelaterte helseplager i samfunn hvor status og penger er drivkraften for å stå opp om morgenen.

Meditasjon er fokus:
Meditasjon brukes som en metode for å balansere det overaktive med det rolige. Gjennom meditasjon kan du oppnå innsikt og en fredelig tilstedeværelse som gir deg ro og styrke.

Balanse:
Som med alt i livet er det viktig å skape balanse mellom de ulike elementene som påvirker oss og kan skyve oss ut av balanse i hverdagen. Meditasjon og tilstedeværelse er en fin motsats til stress, og det er ikke nødvendig å sitte rolig med bena i kors når man mediterer. Du kan meditere mens du går på tur, for eksempel på en sti i skogen hvor du ikke treffer mange underveis.

Samme effekt som god søvn:
Mange vitenskapelige studier har vist at meditasjon fremkaller en lignende situasjonen i hjernen som ved dyp søvn. Det er derfor ikke så vanskelig å argumenter for at meditasjon er nyttig for å rense og styrke kroppen.

Målgruppe for kurset:
For alle som ønsker å lære meditasjon og yoga

Velg ditt abonnement:
• Månedsabonnement kr 200 i mnd. En god start på en endring over tid
• Årsabonnement kr 1.900 i året. Finn flyt og hold ved like - Medlem for kr 158/måned
• 12 Ukers Utfordring kr 550. Ny Energi og Mentalt Overskudd på 3 måneder