Kurs i Kanban - skap flyt og fremdrift - Digitalt



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 15 Leksjoner
Pris: fra 375

Dette kurset i Kanban lærer deg å skape flyt og fremdrift i arbeidsoppgavene. Lær mer om metoden som gir deg oversikt og evne til å gjennomføre aktiviteter og arbeidsoppgaver.

Innhold:
Opprinnelig kommer Kanban fra Japansk industri, men er nå en av de sentrale arbeidsformene i applikasjonsutvikling, prosjektgjennomføring og på områder der vi er opptatt av å skape prioritert flyt i utførelsen av oppgavene.
Kanban fungerer utmerket som et privat effektiviseringsverktøy. Samtidig er arbeidsformen som skapt for profesjonelt teamarbeid, der kunder, brukere og kollegaer samarbeider om å utvikle løsninger med høy verdi.

Kanban er velegnet for å løse oppgaver der resultat og utfall ikke er gitt på forhånd, slik situasjonen er i tjeneste- og applikasjonsutvikling.
Kanban brukes ofte i prosjekter preget av risiko og behov for testing og valg mellom ulike alternativer.
Samtidig er Kanban en arbeidsform som tilpasser seg arbeidsflyten i organisasjonen. Den gir meget god oversikt og styring av fremdrift når oppgavene er mer repetitive i karakter, slik vi ofte ser i vareproduksjon.

Enten du arbeider for deg selv, er del av et team, jobber med prosjekter eller produserer varer og tjenester, vil Kanban støtte deg i prioritering og fremdrift.

Kurset er for deg som vil ha en knallbra metode for å holde oversikt over – og gjennomføre – aktiviteter og arbeidsoppgaver. Enten det er privat, i din ledergruppe, i prosjektteamet eller i opplæring.

Ta i bruk kanban, og se hvordan involvering, læring, flyt og fremdrift blir mye bedre enn før!

Du lærer:
Forstå kraften og egenskapene ved Kanban
Hvorfor Kanban skaper så god prioritert flyt og fremdrift
Hvordan du skaper flyt i stedet for opphoping av arbeidsoppgavene
Hvordan Kanban støtter deg i å gjøre de riktige tingene riktig
Hvorfor Kanban skaper fokus og bedret fremdrift i salgsarbeidet
Hvordan jeg blir bedre til å organisere eget arbeid gjennom Kanban

Foreleser:
Jon Urdal
Jon Urdal har betydelig strategisk og operasjonell ledererfaring og vet at velfungerende team er kjernen i verdiskapningen. Hans tilnærming er bygget på kombinasjonen av involverende og desentralisert lederadferd, Lean-Agil metodikk og utvikling av team som trives, utvikles og leverer fremragende kundeverdi. Som toppleder i flere større skandinaviske selskaper har han benyttet sin erfaring til både å redde virksomheter og til å etablere forbedringskulturer. Jon coacher ledere og team, holder kurs, foredrag og fasiliterer bedriftsinterne workshops.