Kinesiologi og akupunktur



Kursarrangør: Akademiet Helbredi
Sted: Stavanger Terapisenter 4 etg.
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Hillevågsveien 14, 4016 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
Fredag kl 17:00 - 21:00
Lørdager og søndager kl 10:00 - 16:00
Varighet: 3 helger
Pris: 9.750

Vi tilbyr kurs i kinesiologi og akupunktur. Første 4 timer er det vi kaller østlig filosofi, loven om de 5-element: tre, ild, jord, metall og vann. Her ligger felles grunnopplæringen for kinesiologi og akupunktur.

Innhold:
Lære meridianer, akupunktur punkter, og andre triggerpunkter til å opprette balanse i kroppen. Det viktigste er hvordan våre tanker påvirker de forskjellige organer og derfor vår helse. Så lørdag og søndag fra kl 10 - 16, starter vi med å lære å teste, opprette og balansere organene med forskjellige punkter på kroppen. Vi lærer å teste og balansere for smerte, energi, psykiske traumer gamle skader osv. Etter 3 helger er du kinesiolog med bred kunnskap om kroppen og du får diplom.

For den som vil gå videre blir det Klassisk Akupunktur. Vi har nå fått med oss meridianene, noen akupunkturpunkter og det psykiske relasjonene til de forskjellige organene tenk (sjarmen med tarmen og hvordan den virker på følelsene våre). Etter samlet 9 helger får vi inn eksterne pasienter og jobber i felleskap med dem. Diplom til slutt.

Kurspris:
Hver kurshelg koster kr 3.250,- Det blir sendt faktura etter hver kurshelg med 14 dagers betalings tid. Skulle det være vanskelig noen ganger kan beløpet deles opp.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i kinesiologi og akupunktur

Eksamen / sertifisering:
Diplom

Pris:
Pris kr 3250,- pr helg blir fakturert etter hvert kurs