Kickstart italiensken din - huskemester Oddbjørn By (Memo)



Kursarrangør: Oddbjørn By - Memo
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie

Lær hundre viktige italienske ord. Som du faktisk husker. Du kommer langt med noen hundre ord. I tillegg lærer du noen enkle grep for å ta i bruk språket med en gang. Å komme i gang med en gang er en stor fordel for å lykkes.

Fordeler med Oddbjørn Bys Memo-system:
• Du husker ord og setninger mye raskere
• Du kan bruke språket fra dag én, uten å tenke på grammatikk
• Du husker ordene med riktig uttale, uten å måtte pugge uttaleregler

Viddeokurs:
Målet med kursene er å huske de viktigste ordene og setningene. Resultatet blir vanligvis aller best når du får lære av Oddbjørn via video på www.memokurs.no

Memo er en anerkjent husketeknikk som gjør at du husker mer på mindre tid. Du har sikkert sett Oddbjørn på fjernsyn. Her kan du se hvordan det gikk da en programleder skulle lære språk, nærmere bestemt 200 italienske gloser på to timer.

Det kan nesten virke for utrolig til å være sant, men det samme stuntet ble gjentatt på TVNorge, med programlederne Dansken og Finger’n (Thomas Gullestad). Poenget er at det lar seg gjøre, og det er en mye mer komfortabel måte å lære språk enn å pugge-pugge (tankeløs repetisjon)

Tenk hvor langt du kommer med å kunne tusen ord på spansk eller italiensk? Det beste av alt er at Oddbjørn har sortert ut de tusen viktigste ordene for deg. Les mer om hvordan du kan lære språk, enten det er spansk, italiensk, tysk eller fransk:

Du får med boka "Memo: lær italiensk" på kjøpet.

Kursmateriell:
Du får boka "Memo: lær italiensk"