Høyhastighetskurs - Praktisk del (Vannskuter)



Kursarrangør: Sjøkompetanse AS
Sted: Hordaland, Stord
Hordaland
Kursadresse: Hamnegata 48, 5411 Stord (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 timer
Pris: 3.990

Vi holder Høyhastighetskurs - Praktisk del (Vannskuter) Dette kurset gjennomføres i henhold retningslinjer gitt av Sjøfartsdirektoratet, og gir grunnlag for å kunne søke om høyhastighetsbevis for fritidsbåt.

Merk at deltakelse på dette kurset forutsetter at du er fylt 17 år, at du innehar grunnleggende ferdigheter for håndtering av hurtiggående båt, samt at du har gjennomført og bestått "Høyhastighetskurs - Teoretisk del". Teoretisk del kan du ta som e-læring vi vår nettside eller som klasseromsundervisning hos oss i Sjøkompetanse AS.

Det er også viktig å være klar over at dette kurset har som mål å skape bevissthet omkring risikoelementer og farlige fenomen knyttet til det å operere et fartøy i høy hastighet. Dette er altså ikke et kjørekurs i den forstand. Fagplanen er veldig spesifikk, og vår jobb er å ta deg gjennom fagplanen og besørge at du er klar over farene som er der, og forsøke å adoptere noen holdninger tilknyttet det å ferdes på sjøen i høye hastigheter. Kanskje snakker vi også litt om godt sjømannskap generelt.

Oppmøte
Oppmøte skjer på angitt adresse for arrangementet, senest til oppsatt tid. Vi anbefaler at du er litt tidlig ute, slik at vi får utnyttet tiden vi har på en god måte. Ved oppmøte må du ta med bookingbekreftelse for kurset, legitimasjon, bekreftelse på gjennomført teoretisk del, samt dokumentasjon på førerrett for fritidsbåt (Båtførerbevis eller høyere klasse) dersom du er født 01.01.1980 eller senere (med mindre du har dokumentert dette i forkant av kurset).

I tillegg må du stille uthvilt og skikket til å gjennomføre kurset (berusede deltakere vil bli avvist, og det vil i slike tilfeller ikke bli gitt noen form for refusjon).


Merk at vi er kurstilbyder som kan ta deg gjennom kursene som er påkrevd for at du skal kunne søke om Høyhastighetsbeviset. Det er Sjøfartsdirektoratet som utsteder Høyhastighetsbevis. Søknad om Høyhastighetsbevis må sendes via Sjøfartsdirektoratet sine nettsider (www.sdir.no).


Er du født etter 01.01.1980 og mangler Båtførerbeviset? Eller mangler du praktisk erfaring med hurtiggående båt, men må av en eller annen grunn ha høyhastighetsbeviset? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg! Vi kjører også Båtførerkurs, og vi kan sette sammen et opplegg som gir deg de grunnleggende ferdighetene som er påkrevd for å kunne gjennomføre høyhastighetskurset (praktisk del).

Vår visjon
Vi i Sjøkompetanse AS har et mål om å bidra til å gjøre sjøen et tryggere sted å være for alle.

Vår misjon
Vi vil gjøre vårt beste for at alle som kommer på kurs hos oss skal få en god opplevelse, og at en opplever en kompetanseheving som minst står i forhold til forventningene. Vi håper å se deg på kurs hos oss i nærmeste fremtid!

Vis flere tilsvarende kurs: