Heklekurs (lær å hekle en kul veske)



Kursarrangør: Kreativt Miljø
Sted: Skedsmo senter
          Akershus, Lørenskog
Kursadresse: Furuholtet 1, 2020 Skedsmokorset (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdag 25.6 kl: 17.30-20.30
Varighet: 3 timer
Pris: 950
Neste kurs: 25.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Lyst til å lære å hekle? Nå har du muligheten! Vi inviterer til kurs hos butikken Kreativt hjørnet på Skedsmo senteret hvor du lærer å hekle sommerens kuleste veske:)

Kurset går over 3 timer og gir deg en innføring i hvordan du kan hekle en skikkelig kul veske. Vi tar utgangspunkt i "vinkveld veska" med heklet håndtak som er den dere får utdelt oppskrift på. Men det finnes så mange muligheter til å få et kult preg om man vil ha en annen bunn (ferdig bunn), ulike håndtak eller reimer. Dette vil vi også gå gjennom på kurset og ønsker dere noe av dette tilbehøret kan det kjøpes på kurset :)

Sted: Møt i butikken Kreativt hjørnet på Skedsmo senter

Målgruppe:
Passer for alle som har lyst til å lære å hekle veske! Både dere som har heklet fra før og dere som er helt nybegynnere.

Forkunnskap:
Ingen forkunnskaper trengs!

Kursmateriell:
Garn og oppskrift er inkludert i prisen. Du velger farge på garnet hos oss når du kommer på kurset:) Garnet er rester fra t-skjorter og tekstilindustrien som gjør det ekstra gøy og bærekraftig å lage sin egen kule veske! Ta med heklenål nr.9, eller kjøp dette i butikken der kurset holdes i forkant av kurset.

Kaffe / Te serveres :)

Begrenset plasser!
Førstemann til mølla.