Grunnkurs i anti-hvitvasking - digitalt



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Nettbasert
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 15 leksjoner
Pris: fra 375

Vi tilbyr grunnkurs i anti-hvitvasking som digital undervisning. I dette grunnkurset lærer du hva hvitvasking er – og hva du som medarbeider kan gjøre for å hindre det.



Innhold:
Her lærer du hva hvitvasking er og hva du som medarbeider kan gjøre for å hindre det.

Grunnkurs i anti-hvitvasking gir deg en god, grunnleggende og lettfattelig innføring i hva hvitvasking er og hvordan det gjøres.

Dette er opplæring som kan være nødvendig å gjennomføre årlig dersom selskapet du jobber i har en lisens fra for eksempel Finanstilsynet.

Men hvitvasking er også et stort samfunnsproblem som er høyaktuelt også for oss i Norge, som er et velordnet samfunn.

Kurset er lagt opp konkret og praktisk og gjennomgår de ulike fasene av hvitvasking. Du vil få praktisk og nyttig informasjon om hva selskapet ditt må gjøre for å hindre hvitvasking, og nyttig kunnskap om rapporteringsplikt til myndighetene som følge av hvitvaskingsloven.

I tillegg får du en innføring i temaene terrorfinansiering og sanksjonsetterlevelse og hvordan disse hører sammen med hvitvasking.

Dette lærer du:
• Hva hvitvasking er
• Hva terrorfinansiering er
• Hvilke plikter selskaper har etter hvitvaskingsloven
• Hva selskaper må gjøre for å følge opp pliktene hvitvaskingsloven skaper
• Hvordan oppdage hvitvasking

Kursekspert:
Henning Gravklev har over 25 års erfaring med å bekjempe finansiell kriminalitet, og er en av de mest erfarne i Norge innenfor sitt felt. Han har stiftet og ledet to oppstartsselskaper i bransjen.

Finanseksperten har bakgrunn fra flere konsulentselskaper, banker og kortselskaper, i Norge, Storbritannia og USA, og har også arbeidet i London, Frankrike og Tyskland.

Gravklev har en mastergrad i økonomi, med jus som en del av graden.

Språk:
• Kurset holdes på norsk